eskişehirde showroom aracını 3 4 kez inceledim acaba yanlışmı düşünüyorum diye tekrar tekrar baktım ve aynı kanıya her defasında tekrardabn vardım hatta eski vectranın çok daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum iç hacim konusunda.söför koltuguna sigmadinmi cok komik arka koltuga desen hadi bir parca o da boyun 1,95 se kafan degebilir ama söför koltugu testlerde bile cok yüksek puana sahip.. bencede süper bir araba ama en iyisi test et sen karar ver..
bu arada boyum 1,80 kilom 120 ve o koltuğa oturduğum zaman konsol kısmı bir astradan daha geniş hissi vermedi bence dar zaten arabada beğenmediğim tek kısım o.
bu kanıya tek varanda ben değilim:
başka bir forumdan eski vectracı bir abimizin mesajı:
[quote author=Coşkun Uçar link=topic=194.msg2642#msg2642 date=1232394291]
Bu gün kendisiyle tanışma fırsatım oldu, abartmıyorum arka koltuğa kıçım deydiğinde baş kısmım hala tavanın bir karış üstündeydi, yani arka tarafa oturması için 1.76 boyundaki birinin kafasını eğmesi gerekiyor, başka türlü binmesinin imkanı yok, neymiş ayrodinemik'miş, yerim öyle dinamiği arkaya oturmak için ya cüce olucan yada boynunu kıracan, bu nası mühendisliktir hadi beeeee, yerim sizin anlayışınızı, bu arada arka camın yüksekliği en fazla 1.5 karış, resmen WC camı gibi, vazgeçtim almaktan.
[/quote]