filizlenip yeşeren sevda CALİBRA

BayAnkara

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İnşallah bende calibra turbocular kervanına katılmak istiyorum.pazar günleri ostim oto pazarını geziyorum ama bi türlü yakalayamadım.sizlerin samimi görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

oto pazarında calibra denk getirmen çok zor hocam, piyasada çok olan bir araç değil.. sahibinden.com araba.com arabam.com gibi sitelerden takip etmeni öneririm..

doğru söylüyorsunuz,bi kaç yerden takip etmeye çalışıyorum.

ostimden hurdasını alırsın sen onun bana kızma şunu da söyleyim yanlış anlama.
Şahinden inme e30 a binme bir tipsen bu araçtan nefret edersin başına da büyük bela açar güçbela satarsın sonra da opel kötü diyenlerden olursun kızma bana forumun samimiyetine binaen diyorum bunları.İvedikte örselemeye gelmez

Şahinden inme e30 a binme bir tipsen bu araçtan nefret edersin başına da büyük bela açar güçbela satarsın sonra da opel kötü diyenlerden olursun kızma bana forumun samimiyetine binaen diyorum bunları.İvedikte örselemeye gelmez

doğru :good:

:)yok hayır mennun bile olurum samimi görüş belirtenlerden.gerçi tam olarak ne demek istediğini anlmadım ama şu an bindiğim arabayı 93 senesinde aldık(o zamanlar daha çocuktum tabi veya şahinci) ve halen binmekteyim.baskıı balatamı,şansızmandan dirhem yağ sızıntısı yok.motor yaptırmakmı anahtar değdiği yok(KM 185.000).egzos açtırmakmı orjinal katalzitörü üstünde.ses sistemimi; orjinal kasetçalar teybi üstünde.lastiğindemi patlamadı kardeşim diyebilirsin!21 yaşına gelmiş arabanın fabrikanın verdiği istedmesi üstünde orjinal jantlar,yaylar felan filan.sanırım senin tarif ettiğin tiplerin bindiği araba modelini açıkladım:)

Selam zekeriya valla senin gibi e30 cu kalmamıştır diyebilirim en iyisini yapmıssın
Senın aradıgın türde bir calibrayı ostimde bulman mumkun değil internete bak hastalarına bul danış forumda calibracı abilerimiz var

gel beraber arayalım zekeriya.bende gsi yi verip calibra turbo almak istiyorum.aman dikkat et düzgün olmayan bi araba alırsan 1 sene sonra ben bu paraya sıfır araç alırdım ya dersin.

gel beraber arayalım zekeriya.bende gsi yi verip calibra turbo almak istiyorum.aman dikkat et düzgün olmayan bi araba alırsan 1 sene sonra ben bu paraya sıfır araç alırdım ya dersin.
kesinlikle katılıyorum temiz araba konusuna. oto pazarlarında yok, gelsede yıkık arabalar geliyor.istedikleride para değil aslında ama.net te kilerde biraz bana fahiş fiyat istiyor gibime geliyor.bakalım hayırlısı forumda calibra hastaları varmış.birazda buraya bakıcam.

Son düzenleme:
Geri