Film Cam

Arkadaşlar bu konuyla ilgili benim farklı bir sorum olucak.
Trafik ekiplerinin takılmasına izin verdiği bir film numarası varmı yoksa numarası ne olursa olsun bütün filmler mi yasak:confused: Kayseride bu aralar çok fazla denetim var ve polisler filmi gördükleri yerde söktürüyorlar.:mad:
onca emek,para ve zaman çöpe gidiyor

kızıltoprak yönünden kadıköyde boğaya doğru çıkarken 150 ytl'ye cam filmi yapan yer war...

kızıltoprak yönünden kadıköyde boğaya doğru çıkarken 150 ytl'ye cam filmi yapan yer war...

150 TL uygunmuş, acaba iyimidir.!

Son düzenleme:
50ye yapan yerlerde war.müşterisi wardı açıkçası, arklar bana ii olduundan bahsedyrdu ama garanti weremem gidip konuşmak gerekir.şu aralar sıklaşan çewirmeler dönemi bi bitsin filmi bende taktırcam...

150 ytl uygun gibi duruyor fakat acaba hangi marka filmcam kullaniyorlar onlarda önemli. Cünkü 3 EUR da flm cam mevcut 50 EUR ya da . Almanyada kalite acisindan en cok tutulanlar Foliatec ve LLUMAR markalari . Gercekten uzun ömürlü oluyorlar.

cam filmi yoksa lazermi tavsiye edersiniz?

lazer nasıl oluyor acaba polis bir şey demiyormu yoksam lazee. bir de 1 numara siyah çektirsek polis yine kızarmı acep.?

kadıköyde 5sene garantili amerikan film hb'lere 200 sedanlara 250ytl.film markasını bilmiorum adam afiş asmış.2numarada bile öel pek bişi demiolar ama yukarısında sıkıntı oluyor.lazerde polise göre aracı zorla bağlayabilir de hiçbişi de demeyebilir...

Geri