filtreyi taktım bakın uydurabilmişmiyim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hasali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Filtreyi int. den aldım simotanın açık 50ytl liklerinde almıştım herifler 100ytl likten fotodakinden göndermiş irtibata geçtim yanlışlık yok dediler zaten benimde canıma minnet...
Biraz uğraş biraz can sıkıntısı yorumlarınızı bekliyorum
Seside fena değil

Ekli dosyalar

• 01082008(005) (Small).webp
    01082008(005) (Small).webp
    28.6 KB · Görüntüleme: 193
  • 01082008(004) (Small).webp
    01082008(004) (Small).webp
    37.3 KB · Görüntüleme: 141
  • 01082008(003) (Small).webp
    01082008(003) (Small).webp
    48.1 KB · Görüntüleme: 119
  • 01082008 (Small).webp
    01082008 (Small).webp
    44.9 KB · Görüntüleme: 111
hayırlı olsun.kullandığınız borular kombilerinkine benziyor doğrumu?

olmuş gibi göruyonuyor

evet kombilerde falan kullanılan esnek alimunyum borulardan hava girişini direk tamponun altından aldım

evet kombilerde falan kullanılan esnek alimunyum borulardan hava girişini direk tamponun altından aldım

o borular çok ince değilmi? sonuçta boru ısındıktan sonra hava girişinin yeri pekde önemli değil.önemli olan komple kit olarak serin hava taşımak

onu ben de düşündüm ve bu projeye şöyle katkıda bulunmak istedim... klimanın hava kanallarından bir kısmını motorun hava girişine yönlendirelim... böylece devamlı sogumasına katkıda bulunur... adını çakma intercooler koyar patent alırız...

yaw galiba filtre ile sensörün olduğu alet arasındaki kısa boruyu dedin o sadece kaplama altında pvc boru var hem yansıtıcı gibi hemde güzel görünsün dedim Ayrıca havayı aktardığım yerin kolayca ısınacağını sanmıyorum ki boru ısınsın...
havayı aktardığım ve boru ağzını koyduğum yerin fotolarınıda eklerim çok kıyak yerde

alimunyum ısıyı çok iyi iletiyor benimn bildiğim.ısı hava olayında bizim düşmanımız:)

alüminyum dışarıdaki ısıyı kesecek tarzdadır.eğerki içinden hava geçiyorsa onu çok fazla ısındırmaz.. çünkü evlerde sobaların kernarında ve kombi borularında yüksek ısıya maruz kalıyorlar. Şöyle yapabilir. Bir kat cam yünü üzerine dolayabilirse ve bunun üzerine de alüminyujm streç dediğimiz ( buzdolablarında kullanılan ) kaplarsa hiç bir sorun çıkarmaz..içinden geççen hava da soğuk nasıl hava alıyorsa aynı şekilde geçer.

Geri