filtreyi taktım bakın uydurabilmişmiyim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alüminyum iyi bir isi ve elektrik iletkenidir; kolayca dökülür ve islenebilir; korozyona dayaniklidir. Sicak ve soguk sekillendirilebilme, dekoratiflik özelliklerinden dolayi makine imalat, metal sanayi, insaat, kimya, gida sanayi, ulastirma, elektrik – elektronik sanayi uzay sanayi ve diger bir çok ortamlarda kullanilmaktadir.

kanka hangı marka kaca aldın :D
bide işe yaradı durumlar nasıl :D

abi eğer direkt o görünen alü. borudan bağladıysan çok sağlıksız olur.. ufak bi darbe ile rahatça delinebilior yırtılabilior, ayrıca ısı olayı da var.
bi de direkt tamponun altından alıo havayı demişsin.. ok rahat hava alacak bi yer ama az biraz su birikintisinden geçmeye kalkarsan iş yaş... motora su kaçırırsan tamiri pahalıya patlar sana..

Arkadaşlar 2. resimde görünen filtre çıkışından sonra, aradaki alimunyum borunun altında birde pvc boru var (pvc nin üstünü kapladım sadece hoş görünsün diye) Ayrıca orj.hava filtresini sökünce altında koca bir boşluk çıkıyor bu boşluk şasenin yanından direk sislerin arkasına çıkıyor (radyatör ve motorun arasında şase kalıyor)
Aldığım verim beni şaşırttı, aracın toparlanması ve devirlenmesi seri oluyor ayın 7 sinde izine ayrılacam yol 700Km uzun uzun sündürüp tam deneme yaparım yakıta etkisinide merak ediyorum yazarım...
Filtre simotanın kapalı karbon olanlarından ; nette 90ytl civarlarında fiyat istiyolar benimki karıştığı için 46ytl ye aldım...

filitrenin giriş kısmında boşlukmu görüyorum yoksa aldanıyormuyum:confused:

Geri