fix It pro yu kullanan varmı ???

çook gereksiz bişey kalemin içinde vernik var oda en ince çiziği bile kapatmıyoR Denedik ve gördük.. hiç bi faydası yoook

Son düzenleme:
Ebayden aldım ve denedim, tamamen para tuzağı. İnceleri kapatıyormuş gibi oluyor ilk başta daha sonra o sürdüğünüz yerden çıkıyor. Çizikle başbaşa kalıyorsunuz. Almayın sakın.

tek kelime ile traş makinesi bilginize :-)

Arkadaşlar ben de bu üründen bir tane edindim ve edindikten sonra ingilterede bu tarz aletleri kullanan Türk bir arkadaşımla iletişime geçtim. Kendisi bir oto kuaför tarzında bir yer işletiyor. Onun anlattığı ve kullandığına göre bunun uyulama esnasında bölgenin tozsuz ve en önemli ise sıcak olması gerektiğini söylüyor. Ürünün üzerinde güneşli havada yapın demesine rağmen kullanan arkadaşın söylediğine göre bu ısı yazın bile olsa yeterli olmuyormuş. Bunun için o bölgenin fan makinası veya ufak bir elektirikli ısıtıcıyla ısıtılması gerektiği ve ondan sonra kalemin uygulanmasının gerektiğini söylüyor. Uyguladıktan sonra tekrar bir süre ısıtılması gerektiğini ve bu işlemin gerekirse ertesi gün tekrar edilmesi gerektiğini söyledi.
Bunun üzerine kendim denemeden önce kafamda 2 tane soru işareti var. İlki apartmanda yaşadığım ve bu apartamanın bulunduğu cadde gayet işlek olduğu için herhangibir yerden elektirik alıp bı ısıtıcı yönlendiremiyorum. Diğeri ve en büyük endişem benim buradan aldığım ürünün ingilteredeki arkadaşımın kullandığı ürünle aynı veya aynı kalitede olmamasıdır. Bunu da anlamanın tek yolu denemek.
Bu ürünü denemeyi bir süre erteledim hem havaların düzelmesini hem de uygun bir ortamın bulunması için. Ancak denedikten sonra tecrübelerimi de paylaşabileceğim. Benden önce kullanmayı düşünen varsa belki ona da bu yöntem yardımcı olabilir.

Geri