Fiyat ne yazmalıyım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qalias
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Fiyat ne yazmalıyım ?

albertxx link' Alıntı:
51200 dedilerse düz 52de sen ona 47 ideal :) pazarlık payı vardır de bin inersin :) Birde aracı de ki türünün tek örneği Türkiyede böyle edition yok :D:D

:)

yağmur06 link' Alıntı:
kasa makyajlı kasa mı makyajsız kasa mı bu önemli bi etken eğer makyajsız kasysa 36000 tl makyajlı kasaysa 37000 iyi bi rakam
35 bini 1,2 75 hp 2012  cliolara istiyorlar yapmayın :( 1,6  benzinli edition bile olsa 40bin eder sıfır 45 zaten exclaim

yağmur06 link' Alıntı:
kasa makyajlı kasa mı makyajsız kasa mı bu önemli bi etken eğer makyajsız kasysa 36000 tl makyajlı kasaysa 37000 iyi bi rakam

Sıfırı 52bin olan 1 yaşındaki arabaya mı 37 diyecek. Ne yaptın hocam sen  :)

eketen link' Alıntı:
Sıfırı 52bin olan 1 yaşındaki arabaya mı 37 diyecek. Ne yaptın hocam sen  :)

Arkadaş aracın Dizel olduğunu sonradan söyledi bende minimum 37'sat derken benzinli olduğunu düşünerek söylemiştim. Ama sahibindene baktım 37ye  bile vermemek lazımmış.

eketen link' Alıntı:
Sıfırı 52bin olan 1 yaşındaki arabaya mı 37 diyecek. Ne yaptın hocam sen  :)
Yanlış anlaşılma oldu sanırım ,ben başta dizel olduğunu belirtmediğim için arkadaş benzinli model üzerinden fiyat belirtti.

makyajsız oldugu için 45000 tl civarına gider diye düşünüyorum

abi makyajlı veya makyajsız kasa farketmezaracta agır bir kusur olmadıgı sürece bence 40 tan aşagı vermemek lazım en boşu olsa bile vermemek lazım nikko22 arkadasımızın dedigi gibi clio lara 35-36 istiyorlar araclarımızın degerini koruyalım arkadaslar

Alışverişin sonucu ne olur bilmem ama inşallah senin için hayırlı olur. Fiyat olarak ise ben 2013 Haziran 15 çıkışlı imzamdaki 7800 km deki aracımı satacak olsam 41 den aşağı vermem hesabını var sen yap  cooll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri