Flex Floor

Ynt: Flex Floor

ulas79 link' Alıntı:
şunu da belirteyim lokurtu sesinin bir kısmı bu flexi floor denen zımbırtı yüzünden oluyor araca bağlı olan kısımı yani plastik tekerlekli kısım tam oturmadığında gevşek kalınca lokurduyor.
çok güzel testpit,
bir ara benim aracın arkasından da ses geliyordu
ve bunun flex floordan geldiğini farkettim, iyi sıkışmamışsa mekanizma ses yapabiliyor

ulas79 link' Alıntı:
şunu da belirteyim lokurtu sesinin bir kısmı bu flexi floor denen zımbırtı yüzünden oluyor araca bağlı olan kısımı yani plastik tekerlekli kısım tam oturmadığında gevşek kalınca lokurduyor.

Birde bu ses olayı var değilmi
Avantaj diye söyledikleri şey dezavantaj olmaya başladı bize desenize
Bu flex floor sisteminin açıkkende sabitlenebileceği bir sistem yapsalarmışya orda iple askıya takıyorsun sallanan bir şekilde
Pencere kilitleri gibi dönünce kitleyen ve kullanılmadığında floor sabitleyen oraya sıkıştıran bir aparat olsaymış ne güzel olurmuş

bu flexfloor sisteminin sabitlenmesi bagajı kapatan parça gibi mi tamamen sıkıştıran birşey yok mu?ip ve sadece yerine oturtma mi var ondada?

galeboris link' Alıntı:
Birde bu ses olayı var değilmi
Avantaj diye söyledikleri şey dezavantaj olmaya başladı bize desenize
Bu flex floor sisteminin açıkkende sabitlenebileceği bir sistem yapsalarmışya orda iple askıya takıyorsun sallanan bir şekilde
Pencere kilitleri gibi dönünce kitleyen ve kullanılmadığında floor sabitleyen oraya sıkıştıran bir aparat olsaymış ne güzel olurmuş
Arkadasim sanirim kullanmayi bilmiyorsunuz bulusmaya gelirseniz nasil oldugunu anlatayim size kullanmicaksaniz en alta indirin cikarmissiniz gibi oluyor zaten. Alttaki zeminle ayni seviyede dumduz oluyor

Bence flex floor çok kullanışlı, ses felanda yapmıyor. Bundan önceki araçlarımda bagaj karman çorman oluyordu. Bunda alt tarafa koydum bagajda durması gerekenleri temiz temiz geziyorum. En alta alındığında da zeminle bir oluyor ve yer kaplamıyor zaten.

astraowner link' Alıntı:
bu flexfloor sisteminin sabitlenmesi bagajı kapatan parça gibi mi tamamen sıkıştıran birşey yok mu?ip ve sadece yerine oturtma mi var ondada?
en altta mekanizması var, iyi bir şekilde sabitlenirse yerinden oynamıyor hiç
açtığınızda yine dişlileri sabitlerseniz ve iple tutturursanız sabit bir şekilde duruyor

ekoli06 link' Alıntı:
Bence flex floor çok kullanışlı, ses felanda yapmıyor. Bundan önceki araçlarımda bagaj karman çorman oluyordu. Bunda alt tarafa koydum bagajda durması gerekenleri temiz temiz geziyorum. En alta alındığında da zeminle bir oluyor ve yer kaplamıyor zaten.
bende bunu anlatmaya calisiyorum
045thumbsup 045thumbsup

bende sn. Hakan hocam gibi yapıyorum. arabamda sürekli yedek giysi sırt çantası gazete bez vs olur onları altta saklar üstede tertemiz bi bagaj bırakırım ki o halde bile bagaj hacmi can sıkıcı bi boyuta ulaşmadı benim için. 

bulent_tnt link' Alıntı:
Arkadasim sanirim kullanmayi bilmiyorsunuz bulusmaya gelirseniz nasil oldugunu anlatayim size kullanmicaksaniz en alta indirin cikarmissiniz gibi oluyor zaten. Alttaki zeminle ayni seviyede dumduz oluyor
Yardım teklifi için teşekkürler gerçekten nasıl kullanıcağımı bilmiyor olabilirim, sora sora öğrenicez artık

flex floor bence güzel bir özellik kullanması ise arac sahibine bagli bence benim için çok kullanışli

Geri