Ynt: Flexride yardım
sizin yaşadığınız ülkede türkiyedeki vergi sistemi olsaydı görürdüm ben sizi 1.7 alabiliyormuydunuz
sizin yaşadığınız ülkede türkiyedeki vergi sistemi olsaydı görürdüm ben sizi 1.7 alabiliyormuydunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslında kiside problem. zaten 1.6 nın üstündeki araçların ÖTV si % 60 biizmkilerin & 37 sanıırm. ilk alışta burdan zaten bir fiyat uçurumu oluyor. onun haricinde yıılık vergide fazla...astraowner link' Alıntı:bahsedilen vergi araç alınırken ödenen ötv sanırım yıllık vergi değil
75000tl yani burda olsa daha ucuz olur eminim ama 70000 e yakın birşey olurtiamol link' Alıntı:otv gibi bir vergi burada da mevcut ama turkiyedeki kadar yuksek degil sanirsam. zaten avrupa ile arac fiyat farki da burdan kaynaklaniyor.yeni arac alirken %21 kdv oduyoruz kesin ama evde faturasini bulunca daha ayrintili yazarim neler eklendigini.
yine hollandadan bir ornek vereyim benim aracin hemen hemen aynisinin vergisiz fiyati 23.000 euro. vergilendirilmis hali 35.000 euro.