FlorHasanlı Angel Taktım Nasıl Olmuş?? :)

Evo nireeeee tofaş nireeee :)
tofaşla hertürlü tol git kolay kalay atmaz ama çarparsan yok olursun

ben seviyorum 8 farklı tofaş aldım 1973 model 124 fiat motorlu ilk arabam şahin dogan kartal devam ettim nerde ne yapacagını iyi bildigim için seviyorum bide sebebini bilmedigim bi rahatlık veriyor bana hep

evoyuda aradaki uçurumdan dolayı seviyorum :good:

serdar kanka cok guzel olmus angeller valla bende yapiyim nasil yaptin anlatta yapalim cok sık duruyor ama bırde jantı degıstırsen on numara baska dıycek sey yok

arkadaşlar o angellar bitiyo diye duydum ben bi cerato ya yapmışlar mükemmel duruyo fakat bitiyosa işimiz zor:(

serdar kanka cok guzel olmus angeller valla bende yapiyim nasil yaptin anlatta yapalim cok sık duruyor ama bırde jantı degıstırsen on numara baska dıycek sey yok

yaf taktınız jantlarıma yahuu :)

Farların içini açtırman ve florosan tip halkalardan taktırman gerekiyor.İşlem çok basit.Farlarının içi de kolay açılıyor.Ancak bu florosan halkalar biraz pahallı.Kendin de yapabilirsin istersen.Eliftuning de vardı sanırım ama ebatları iyi tahmin etmen gerekiyor.

Kendin yapacaksan eğer orjinal halkaları çıkartıp çevresini ölç, siparişi ona göre verirsin.Eğer uğraşamam dersen de tuning firmasına git halletsinler.Gerçekten değer yapacağın masrafa emin ol :)

10 numara araç..güle güle kazasız belasız kullan..neonlu angeller da yakışmış...500 mt.den belli oluyo abi:)

10 numara araç..güle güle kazasız belasız kullan..neonlu angeller da yakışmış...500 mt.den belli oluyo abi:)

tenks elat :)

wowww süper olmuş.. bizim angellarda bir gelseydi :(

Geri