dogru vallaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babam da 2001 model focus 1.6 var, üçüncü keredir servise gidecek ön fren disklerinden dolayı. Takıyorlar yeni diski, bir iki gün sonra frene basıldığında uğuldamaya başlıyor. Yeni diske torna teklif eden de ford servisi . Az biraz sorunlu bir marka diye düşünüyorum.
artık vazgeçtim almayacağım yerden yere vurdunuz focusu yani. Astralara bakıyorum hepsinin korna düğmeleri patlamış çok kötü görünüyor, benim için direksiyonda olmazsa olmaz bir parça o yüzden astrayı da çıkardım gözden. Çok kararsız kaldım, leon az yaksa gidip alacam ama 11 litre falan çok fazla, belki gaza gelip A3 alırım
A3 az mı yakıyor? aynı tas aynı hamam, bir motor bir düzine değişik ad altında aynı araç, leon, toledo, altea, ibiza, golf, bora, jetta, beetle, passat, a3, a4, octavia yuh yani vw utanmasa porsche carreraya da o motoru takar ekonomik diye dolaştırır.artık vazgeçtim almayacağım yerden yere vurdunuz focusu yani. Astralara bakıyorum hepsinin korna düğmeleri patlamış çok kötü görünüyor, benim için direksiyonda olmazsa olmaz bir parça o yüzden astrayı da çıkardım gözden. Çok kararsız kaldım, leon az yaksa gidip alacam ama 11 litre falan çok fazla, belki gaza gelip A3 alırım
istisnalar kaideyi bozmaz en azından bu ikisi kadar sorun olmuyor.Opel sayesinde 2 nci bir meslek sahibi olduk.Oto tamir ve bakım konusunda bundan dolayı tşk. ederim opel'e....unutmayın her araçta sorun olur.kalkenin 97model mercosu klima arızası çıkarmıştı bikaç ay önce mercodur bişi olmaz dememek lazım.araçtır bu her parçanın kullanımına göre bir ömrü wardır...