Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
türkiyede bu işi yapsalar benim araba Zebraya döner siyah beyaz yaptıktan sonrada "usta bune ?" diye sorarsan."tamam işte sen beşiktaşlı değilmiydin" cevabını bile alırsın
adamlar bayağı ince çalışmış.
Aracı alacağımız bayii serviste folyo kaplama yapılacağını ve boyayı surtunmelere ve çizilmelere karsı koruyacaktır dedi daha karar veremedim folyo konusuna ama iyi olur diyorlaar
Aracı alacağımız bayii serviste folyo kaplama yapılacağını ve boyayı surtunmelere ve çizilmelere karsı koruyacaktır dedi daha karar veremedim folyo konusuna ama iyi olur diyorlaar
Folyo guzel bir uygulama ancak o uygulamanın başında beklemeyi hiç istemezsiniz.Öünkü aracın tamponundan tutun farlarına kadar söküyolar.Yürek dayanmaz
[quote author=akcaylıastra link=topic=345.msg11555#msg11555 date=1299261011]