Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben sana söyliyim ben x-75 kullanıyorum başka marka öneririm sana.dokunmatik ekran var fakat dokunmatik olan menüsü.başka bir yere dokanamıyosun.tvsi çekmiyor dogru dürüst.sesi iyi tatminkar bluetooth özelliği güzel.cepten BTla müzik dinleyebiliyorsun.ekranı çok nazik elim çarptı inerken takılarak iniyor el yardımıyla.çok cd dinlemediğim halde cdyi alıyor fakat vermiyor .AVT marka bulabilirsen onu al tercih senin tabi genede.
dostum ben sony indash satıyorum. süper cihaz hiç bir sıkıntısıda yok. sadece tv modülü yok diye yurt dışından pioneer getirttim. dokunmatik ekran mükemmel çalışıyor ,hatta elinizin hassasiyetine göre ayar yapıyorsunuz. cihazın kullanımıda süper. dvd,vcd,mp3 hepsinide problemsiz çalıştırıyor. nede olsa sony orjinal japon.
harici monitör girişi ve 3 adet aux girişi var. ben birtanesine nokıa n95 telefonumu bağlıyorum ve navigasyon+telefon kiti olarakta kullanıyorum. diğerleri geri vites kamerası vs cihazlar için. ayrıca ön taraftada ıpod bağlama soketi var.detaylı bilgiler aşağıdaki linkte var.fiyat konusunda yardımcı olurum. http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=48547