Normalde bir çok, değeri olmayan, bir amacı olmayan, dejenere olmuş olayın, gösterinin, meselenin peşinden koşan halkım bu güzelim organizasyona yine gerekli ilgiyi göstermemiştir.Orda bulunanlarında ayaklarınasağlık.Ben İstanbul'da olsaydım ve iş ile ilgili bir problemim yok ise kesin giderdim.Bir kere büyük bir amaca hizmet eden bir organizasyondu.Normalde bir takım için veya herhangi bir şarkıcı için kendini öldürenler tabiiki böyle olaylarla hiç alakadar değildir.Sonra başkalarının da farklı düşünmesini bekleriz hakkımızda.Adamlar gayet güzel gördüler böyle bir guzel amaca hizmet eden organizasyonun türkiye'de ne ifade ettiğini.
Schumacher olayında ise, malesef haklı çıktım.Resmen schumacher kullanıldı bu organizasyonun reklamı için.Web sitelerinde duyurdular, tv reklamlarında ilk görüntülerde hep schumacher vardı.Ancak maçta sadece spiker bir iki kere schumacher'i andı.Şimdi bu insan cnnturk hakkında dava açsa yeridir.Burdan Cnnturk'ü resmen kınıyorum....
Maça gelirsek, gayet güzeldi, eğlenceliydi.Uzun süredir göremediğimiz prekazi,rıdvan, simoviç gibi isimleri izleme şansımız oldu.F1 pilotlarının kondüsyon farklıyla sonlara dogru açılması ise beklenen br durumdu zaten.Bizimkiler çöktü kaldı resmen son 10 dk...Tanju'nun ise yandan taktik vermeye çalışması eglenceliydi.İlhan mansız ise olayı çok ciddiye almış gibi oynuyordu. Alonso ise 3 gün sonra yarışa çıkmayacakmış gibi riskli hareketlere girdi zaman zaman.Güzel çalımşlarını da gördük, kereta fena oynamıyordu....
Bunlar anlatmakla bitmez, ekleyecegim son sey, bu organizasyonu düzenleyenlerin emeklerine saglık.