Forum Hizmeti Opel Astra Sedana Küçük Bir İnceleme

Ynt: Forum Hizmeti Opel Astra Sedana Küçük Bir İnceleme

thnxx

teşekkürler, ellerine sağlık

Teşekkürler emeğinize sağlık ..

Rica ederim arkadaşlar.vakti zamanında ben de opel videoları izlerken opelsizasla nin bir videosunu izleyerek siteye ulaştım.Bu tarz videolar hem bilgilendiriyor hem de sitenin reklamı açısından çok etkili oluyor.İzlediğim video Mert abinin videosuydu yanılmıyorsam.Hatta bayağı eğlenmiştim :D.Gecenin bir yarısı video çekiyordu."beni bu kez de admin yapmazlarsa başka opel sitesine geçecem " diye espiri yapmıştı iyi gülmüştüm  011zaa 011zaa

14alkiss

eline sağlık Deniz çok iyi bir tanıtım olmuş.. ;)

Sevgili ևukurova'lı hemşerim, diline emeğine sağlık. Ancak nerede Adana şivesi? Teşekkür butonuna çöksem de bu konuda -1 veriyorum  general_Shame_on_you şaka bir yana sedan araçların bu bagaj açma olayına imrenmiyor değilim  walll

ercan_0636 link' Alıntı:
14alkiss

eline sağlık Deniz çok iyi bir tanıtım olmuş.. ;)
rica ederim ercan abi :)

Aydn link' Alıntı:
Sevgili ևukurova'lı hemşerim, diline emeğine sağlık. Ancak nerede Adana şivesi? Teşekkür butonuna çöksem de bu konuda -1 veriyorum  general_Shame_on_you şaka bir yana sedan araçların bu bagaj açma olayına imrenmiyor değilim  walll
hemşerim adana şivesi adanalılarla konuşurken genelde oluyor :).Ben araca kumandadan bagaj kapama yapacağım sen o zaman gör :) 005hihih

Valla sana The Godfather kornası çala çala gelirim  cooll

thnxx

Geri