forumda çok az yazılan astra f arabama led aydınlatmalar yaptım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan warsem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
farın içine yapcaksın sanırım;)bak far dışına yapcaksın flex ledler var şerit hailinde görmüşsündür.ama herşeyden önemlisi silikonlu olmalı yani su geçirmez...yoksa ilk yağmurda...;)ama eğer far içine yapıcaksanda normal bi şerit led alabilirsin,bunu farı açıp istediğin yere monte etiikten sonra gücü nezaman yanmasını istiosan o ampul girişlerinden birine bağlıyablrsin(direk kısa farlar açıldığı gbi açılsın diosan kısa fara mesala)

güzel olmuş..
gösterge panelinide görseydik keşke:D
birde far anahtarındaki led fazla aydınlatıyor gibi.kameradan farkediyor görüntü ama normaldede fazlaysa direnci az daha artır.anahtarın geldiği konumda aydınlatma fazla diğer kısımda az olması gerek.son olarak kırmızı led yapmayı düşün orayı ;):D

emeğine sağlık
nasıl söktüğnün resimleri var mı yoksa tarif mi ediceksin :)

evet orda bi direnç arttrmak istiorum aslnda,kırmızı olabilir;)hem resim var hemde tarif edebilirim:D gösterge panelinin resmi var ama çok ta istediğim gibi olmadı çok uğraşamadım sdce 4 ampulü beyz led yaptım okdar

güzel olmuş eline sağlık

güzel olmuş ayak aydınlatmada yap tam olur yer gök her yer ışıl ışıl olur :)

babam döver beni okadr ışıklandırırsam:D

farın içine yapcaksın sanırım;)bak far dışına yapcaksın flex ledler var şerit hailinde görmüşsündür.ama herşeyden önemlisi silikonlu olmalı yani su geçirmez...yoksa ilk yağmurda...;)ama eğer far içine yapıcaksanda normal bi şerit led alabilirsin,bunu farı açıp istediğin yere monte etiikten sonra gücü nezaman yanmasını istiosan o ampul girişlerinden birine bağlıyablrsin(direk kısa farlar açıldığı gbi açılsın diosan kısa fara mesala)

abi çok tesekkürler bilgiler için:) en yakın zamanda denicem yapmayı:D

ndmek:D denerken özelden falan mesj atabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum

saolasın abi inş bi alım ledlerımı:D

Geri