Forumdaki Araçlar

josevendetta

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Forumda araçların büyük çoğunluğunu astra, vectra ve corsa oluşturuyor gibi. Peki hiç insignia, adam ve mokka gibi yeni modeller yok mu? Varsa araçlarından memnunlar mı?

Insignia sahipleri var hocam.
Ama Adam ve Mokka sahibi görmedim henüz forumda :D

Ben gecen. Yolda 1 tane adam gordum oda sondu heralde daha gormem gibi geliyo:)))

Ben de dışarıda Adam'a 1 kere denk geldim. Forumda ise hiç birini görmedim. Bu arada aracın adını Türkiyede farklı bişey koysalarmış...

Adam ın amblemi vw olaydı bakın o zaman her otoparkta görmüyor muydunuz :D moskoviçe bile vw amblemi taksalar, 70 bine satarlar Türkiye'de...Adam ı geçtim opel ya da chevrolet ne yapsın..

İzmir'de 2-3 defa Adam gördüm ama forumda yok maalesef. Insignia yollarda çok var ama gene forumda yok. Tigra kabul ederseniz Tigra var o üçünden farklı olarak :D

Sanıyorum ki diğer araçlar henüz çok yeni oldukları için sahiplerinin başlarını da pek ağrıtmış değiller, bu nedenle forumlarda dolanma ihtiyacı da hissetmiyorlar.

Diğer yandan, Insignia, Adam falan pek tutkunu olunacak araç değil gibiler. Hani daha çok param var fikrim yoktu güzel bişi olsun dedim aldım arabası gibi duruyorlar.

Corsa Astra ve Vectra sahipleriyse araçlarına daha özeniyorlar izlenimi bıraktılar bende. Yoksa 20 yıllık Vectra'ya binip bir de üzerinde uğraşmazlardı :)

Adam ın amblemi vw olaydı bakın o zaman her otoparkta görmüyor muydunuz :D moskoviçe bile vw amblemi taksalar, 70 bine satarlar Türkiye'de...Adam ı geçtim opel ya da chevrolet ne yapsın..

Valla ya 10 numara yazmışsın...
VW, Renault ne yapsa satılıyor... 2004-2005 model Clio'lar peynir ekmek gibi sattı TR'de. Geçenlerde dayımın Clio'yu kullandım... Tamam ucuz olabilirde takır tukur araba be abi, Allah'a emanet gidiyosun ne konfor ne donanım ne güvenlik.. Tam bi teneke, tam bi rezalet... Benim TİCARİ sınıfa giren Combo bile Clio'dan 10 gömlek üstün ya...

insigniacılar başka forumda takılıyor.ve çok büyükler.Organizasyonlarıda acayip kalabalık..

Bi abi mokka alıp yanlış mı yaptım acaba diyordu sattı terk-i diyar etti galiba (:

Adam tam bir fiyasko oldu. Hiç mi satmaz bir model ya :)

Geri