Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsignia bolca var ülkemizde, çok sevildi ama insignia forumu var o yüzden oraya bir yönelim oldu. Astra J kullanan iki abimiz var tanıdığımız biri dizel biri turbobenzin. Astra sayısının bol olması, astra'nın adı var, VW falan dinlemez şuan rakipsiz en hızlı satılan araba unvanına sahip. Vectra özellikle B1 kasa türkiyede üretildi, belediye dağıtmış gibi piyasada var, ancak ufacık sorunları yüzünden bezdiren arabalar...
İnsignia'ya hiç binmedim ama görünüşünü çok beğeniyorum, burda olsalardı görüşlerini alırdık. İstanbulda vectra sayısı bence çok az 1 günde dışarıda hiç görmeme ihtimaliniz var, izmitte ise çok fazla karşılaşıyorum.
Valla ya 10 numara yazmışsın...
VW, Renault ne yapsa satılıyor... 2004-2005 model Clio'lar peynir ekmek gibi sattı TR'de. Geçenlerde dayımın Clio'yu kullandım... Tamam ucuz olabilirde takır tukur araba be abi, Allah'a emanet gidiyosun ne konfor ne donanım ne güvenlik.. Tam bi teneke, tam bi rezalet... Benim TİCARİ sınıfa giren Combo bile Clio'dan 10 gömlek üstün ya...
Ahmetçim bak ben sana birşey daha diyeyim, hatta sana vereceğim cevap üzerinden, mesajım kamusal alana intikal etsin: '' Hani ''audi süper araba ya, hatta ve hatta bmw yi de solladı'' diyenler var ya, bir de artık işin bo unu çıkarıp da, ''Mercedes i bile adamlar krize soktu'' gibi ithamlar ediliyor ya, sana bir örnek vereyim; 390 bin tl verip Q7 alıyorsun ama euroncap tan 4 yıldız alıyor araç...Ama sen buna 390 bin tl verip kendini lord zannediyorsun, adamlar yapmış be abi diyorsun..Egonu tatmin ediyorsun...Al işte sana daha vahim bir durum..35 bin tl ye aveo, 3-4 adım boyu olan araç 5 yıldız alıyor...Sadece buradan bile Türkiye nin niteliksel olarak, formal değil de içeriksel anlamda beşeri durumunu gözlemlersin..