Forumdaki en bomba araç itirazı olan!!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melihklc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence erd77 dediiniz araç JDM tarzına benzetilmeye calısmıs bir arac fazla ama gereksiz masraf yapılmıs bir araba (benim görüşüm). opc tarzı ise alman tarzını yansıtan şekil kii opel'e almandan başkası takılmaz. olay zaten orjinallikte..:D:D:D:D:D

fotoraf0091.jpg

Son düzenleme:
bence erd77 dediiniz araç JDM tarzına benzetilmeye calısmıs bir arac fazla ama gereksiz masraf yapılmıs bir araba (benim görüşüm).

jdm kültürü nedir bilir misiniz?erd nin jdm tarzıyla uzaktan yakından en ufak alakası yok.

elbette bilirim eski bir honda kullanıcısı olarak.:D sadece krom agır jantlar olarak bakmayınn komple araba.. body kit olarak bakın.. bu benim gorusum arkadaslar ben opel'de olsun ve diğer alman tarzı arabalarda olsun her zaman kendi performans ürünlerini kullanılmasından yana olan bi insanım. ayrıca bircok japon tarzı araba aynen ölee kocaman agır krom jantlar kullanır hı bunlara jdm de performans ve sürüş dinamiği istiyen araclar dahil değildir sadece jdm tarz olan araclar olarak söylüyorum.(bir cok sitede örnekleri vardır resim olarak) ama tabiki jdm de her zaman hafif ve mat tarzı jantlar kullanılır o konuda hemfikirim sizinle.. jdm karsı olan bi insan değilim sadece öncedende dediğim gibi erd77 jdm e benzetilmeye calısmıs guzel gozukmiyen bi araba olduğunu düşünüyrm bu benim şahsi fikrim siz öyle düşünmemekte özgürsünüzz:D:D:D:D:D

ayrıca bi opel kullanıcısıyım diye jdm tarzını kötülediğim fln yok yanlıs anlasımlasın.. kendim bizzat cok severim jdm'i yalnız erd hakkında yorum yaptm sahsi fikrim...:D:D

fotoraf0091.jpg

Son düzenleme:
hayır tamam iyi güzelde extrası nerde bu arabanın onu anlamadım erd 77 görmedin sanırım

extrasi falan yok arac bu oldugu gibi yani:Doppa cuppa bisey yapmak isteseydim zaten yapardim:D erd77 gormedim ama sahibini tanirim iyi bir arkadasimizdir;)

gtc deince akla erd 77 gelir

ustteki arkadasta belirtmis zaten ceyhun.keske bende gorseydim erdincin arabasi bildigim kadariyla satti diye biliyorum bizde boyle guzele guzel cirkine cirkin deriz zaten.

kardes senin arabana kötü çirkin falan demedik yanlıs anlama sakın zaten jantlar yakıyo kazasız belasız binersin umarım gtc herzaman gtc dir yanlıs anlamadın umarım bizi

çok güzel

en iyi gtclerden..katiliyorum melih sana..
kazasiz belasiz.

kardes senin arabana kötü çirkin falan demedik yanlıs anlama sakın zaten jantlar yakıyo kazasız belasız binersin umarım gtc herzaman gtc dir yanlıs anlamadın umarım bizi

cagataycım herhangi bi yanlıs anlama yok zaten kotu bisey soylemedinizki yanlıs anlıyım;)

Geri