Forumumuzda ki Tigralar Buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nihal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ahh garibim kalmışlar azıcık:D

Her geçen gün çoğalıyoruz ;) Serkan Bey :D ..

csenerAlıntı:
serky14´isimli üyeden Alıntı
benle birlikte kacc oldukk ;) cihan kardes sen solee

sayalım tabide bi elin parmaklarını geçiniz önce ;)

Ama olmadı Cihan Bey :D , bi elin parmaklarını geçtik yakında ikinci elin parmaklarını geçicez ;) ..

astrax_35Nihal senin imzadaki isim soyisim karakterleri neden o kadar büyük?? Tigracısınız diye farkınız olduğunu mu düşünüyosun :D

Kıvanç Bey :D , müsade edinde o kadar farkımız olsun :kop: ..

Yazmıyorum laf ediyosunuz, yazıyorum yine söyleniyorsunuz. Napayım bende şaşırdım :D..

iki ay kadar once 97 model Tigrami aldim! biraz bakim yapilmasi gerekiyor su an kararimdan cok memnunum. bu arada konuyuda hortlattim ben :-)

Ekli dosyalar

• Image219.webp
    Image219.webp
    33.3 KB · Görüntüleme: 29
maşallah...hayırlısı olsun güle güle kullanın bence tigra tipinde bir arac hala daha üretilemedi bambaşka bir arac oldum olası sevmişimdir..sizinkide siyah başka bir güzel ama bence mod lamada abartıya kaçmayın derım ben cogu mod lu tıgralar şahin e benziyor berbat oluyor aracın orj hali zaten güzel..

tesekkurler! hem goruntusu hemde performansi ile odedigim paranin hakkini kesinlikle veriyor. Bu arada sizin Corsa da bakimli ve cok guzel gorunuyor!

bır tıgrada benden arkadaslar henuz yenı aldım bakımları yapılıyor hala motoru boguluyor cozemedık sorunu masraflar manyak allah yardımcımız olsun ,:)

Geri