Forumumuzdaki Otomobil sahiplerimizin Model Oranları

Opel Forumu olduğu için, opel modellerini açık verdim..

• BMW

Oy: 2 1.1%
  • Chevrolet

Oy: 2 1.1%
  • Fiat

Oy: 0 0.0%
  • Ford

• Honda

Oy: 1 0.5%
  • Hyundai

• Mazda

• Mercedes

Oy: 3 1.6%
  • Mitsubishi

• Nissan

• Agila

• Ascona

• Astra

Oy: 75 39.9%
  • Calibra

• Corsa

Oy: 38 20.2%
  • GT

• İnsignia

• Kadett

Oy: 4 2.1%
  • Manta

• Meriva

• Omega

• Rekord

• Senator

• Signum

• Sintra

• Tigra

• Vectra

Oy: 40 21.3%
  • Zafira

Oy: 4 2.1%
  • PSA Grubu

• Toyota

• VW Gurubu

Oy: 5 2.7%
  • Diğerleri

• Kullanılan toplam oy
    188
35 bin liralık bütçe başlığında; dizel, hız sabitleme, az yakıt, az vergi, zengin donanım, yol tutuş, konfor alt başlıklarında: ma aile 4 kişi, bir de oğlanın oto duayeni mühendis arkadaşı internette tam 2 ay araç araştırdık. Aklınıza gelebilecek her tür- model- markalar süzgeçlerimizden geçti. Araç experleri olduk. Sonuç ne mi oldu? tabii ki 2010 model (2. el ama adam muhteşem bakmış boyası, koltukları herşeyi ile 2013 gibi duruyor, 58 bindi, 4 ayda 63 binde şimdi) cdti 1.3 cosmo astra.

1.6 vectra b comfort. 2.0 vectra b cd. Su an vectra c1 04 comfort kullaniyorum b kasalara göre cok rahat bir surus var.nihayet debriyaj freni ve direksiyonu rahat bir opel buldum.diger bir tercih sebebim c2 kasalardan daha karizmatik oldugunu dusunuyorum ilginctir :)

GT-I8190N cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

corsacılar 2ci sırada ::)

Sürekli eski konu eski konu diye link atıp duruyorsunuz da benim açtığım konu farklı..Konular aynı değil ki kardeşim! neden aynı konularmış gibi muamele yapıyorsunuz :confused::confused:

Sürekli eski konu eski konu diye link atıp duruyorsunuz da benim açtığım konu farklı..Konular aynı değil ki kardeşim! neden aynı konularmış gibi muamele yapıyorsunuz :confused::confused:

vede işin garibi linki verilen konu 2011 üçüncü aya ait bende yeni farkettim:(

Hayırdır Serdar neye sinirlisin?
Eski konu linki seni niye rahatsız etti sanki hakaret etmişim gibi mesajımın arkasından çoğul bir yakarış hatta şu atar dedikleri şeyden yapmışsın anlayamadım?
Ayrıca iki konu arasındaki farkı da anlayamadım, ikisi de kullandığımız araç modellerini işaretlemeye yönelik anket konuları gibi gördüm ben?

vede işin garibi linki verilen konu 2011 üçüncü aya ait bende yeni farkettim:(

Garip olan nedir hocam?
Adettendir 5 yıllık konu da olsa günceli açılırken ilk mesaja eski konu linki eklenir.
Özellikle 500 mesajı doldurmuş veya forum yoğunluğuna bağlı olarak mesajların takip edilmesi zorlaşması, güncelliğini yitirmesi gibi durumlarda yapılır, eskide arşiv olarak ekte belirtilir.
4 sayfa yorum okumadım kim kaç kere yazdı bilmiyorum, sizi de ne üzdü ben anlamlandıramadım ama burada verilmek istenen "senin konun daha önce açılmış bak burada var" mesajı değildir. Sanırım takıldığınız nokta burası yanlış anlamış olabilirsiniz mesajımı..

Son düzenleme:
Yok yahu sinirlenmedim ;) şunu diyorum; konular farklı..Benim ankete eklediğim sadece opel modelleri değil...Diğer marka/model araçlara da yer verdim ve nihayetinde daha kapsamlı bir anket oldu..Sizin konulardan haberdar da değildim zaten..Yine anketi açtığımda dedim ki kullanmakta olduğunuz aracı tercih sebepleriniz neler yazalım dedim..Yani sadece opel istatistiğinden ibaret değil...Ama sen ve Erim in ısrarla sanki aynı konularmış gibi konuya buradan devam edelim gibi link atmasına anlam veremedim..Halbuki ben o linklere de girip oy kullandım..

Yok yahu sinirlenmedim ;) şunu diyorum; konular farklı..Benim ankete eklediğim sadece opel modelleri değil...Diğer marka/model araçlara da yer verdim ve nihayetinde daha kapsamlı bir anket oldu..Sizin konulardan haberdar da değildim zaten..Yine anketi açtığımda dedim ki kullanmakta olduğunuz aracı tercih sebepleriniz neler yazalım dedim..Yani sadece opel istatistiğinden ibaret değil...Ama sen ve Erim in ısrarla sanki aynı konularmış gibi konuya buradan devam edelim gibi link atmasına anlam veremedim..Halbuki ben o linklere de girip oy kullandım..

Sinirlenmediysen eyvallah bana öyle görünmüş.
Ahmet hocama da cevaben yazdığım gibidir amacım ki konudaki tek mesajımdır ısrar yoktur :)

Ben sizin konulara hiç bir şey yazmayıp sadece bnm konunun linkini yazsam ne düşünürdün peki :)

Geri