Forumun bütün ahalisi okusun lütfen...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
Hepinizin bildiği anlamadan dinlemeden yorum yapıp, kıssadan hisseler gönderdiği üzere; Ezgene üstünün yani Ümit bağcının parasını ptt yoluyla yaklaşık 1,5 saat önce yolladım.. idda üzerine kaybettiği paspaslarının parasını dahi ödedim.. Bana böyle mahalle ağzıyla laf yapacak 3-5 kuruş için dırdır edecek insanın toplu iğnesi bile lazım değildir...

Asıl üzüldüğüm nokta ise bilmeden dinlemeden yorum yapanlaradır... neyse daha fazla uzatmayım herkes ne demek istediğimi anlamıştır..

opelim sohbetlerde ezgenenin açtığı ve benim açtığım kilitlenmiş konulardan öğrenebilirsin..

Bilenler bilir sitede elemanın teki ile iddaaya girdim ve kaybettim.Bunu sonucu sadece sitede tanıdığım ,gerçek hayatta hiç konuşmadığım ,tanışmadığım birine halı paspas aldım ve yine ücreti tarafımdan karşılanarak evine kadar kargoladım...Neden?Çünki ben bu adamla gerçek hayatta karşılaşmasam bile verilmiş bir sözüm vardı...
bu yorum kafanı karıştırmış olmasın gökhan abi ya hani sana dememiştir gibime geliyor sonuçta muhhabettiniz yeni değil ben bu iddia zamanınıda çok iyi hatırlıyorum yani ümit abi bunu sadece bir örnek olarak vermiş olamazmı ama sen daha iyi bilirsin ben karışmak istemem yinede sana karşı değildi bence tavrı ama bişeyden emin olmadanda başlık açmazsın senide iyi tanıyorum

Açılan her iki konuyu da okudum, ikiniz de forumda aktif üyelerdensiniz. Sanki biraz öfkeyle kalkınmış gibi. Ama ben yine de böyle mevzuların birebir görüşülerek halledelebileceğini düşünüyorum.

bu yorum kafanı karıştırmış olmasın gökhan abi ya hani sana dememiştir gibime geliyor sonuçta muhhabettiniz yeni değil ben bu iddia zamanınıda çok iyi hatırlıyorum yani ümit abi bunu sadece bir örnek olarak vermiş olamazmı ama sen daha iyi bilirsin ben karışmak istemem yinede sana karşı değildi bence tavrı ama bişeyden emin olmadanda başlık açmazsın senide iyi tanıyorum

yok kardeş o yazı tamamen bana itafen yazılmış.. o paspas olayıda benimle geçti.. iddaya girdik kaybetti yolladı. şimdi bene parasını yolladım..

Gökhan Abi ezgene abi ufak bir olay için birbirinizi kırmaya değer mi ?

O da haklı bir bakıma emek verdıgı ıcın zoruna gıtmıs sende haklısın araba telası ve atm olmayısı nedenıyle bır aksaklık olmus bence bu olayı fazla uzatmadan tatlıya baglayın bence.

Gökhan sen söylemesen kimse bilmeyecekti çünkü Ezgene isim vermemişti. Keşke aranızda halletseydiniz bir şekilde.

Ayrıca 3-5 kuruş muhabbetini de çok uzatmasak? Ben okuduğum konulardan biliyorum Ezgene'nin nasıl uğraştığını, zamanından feragat ettiğini, mesele bence sadece 3-5 değil yani. Ki, bence 3-5 ile 3000-5000'in farkı yok, ama bana bu iş için 3000-5000 verseydiniz dahi bu kadar uğraşacak ne zamanım ne de isteğim olurdu. Konuyu çok uzatmadan kapatalım bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri