Forumun bütün ahalisi okusun lütfen...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her insanın duygusal anları olduğu gibi sinirli,alıngan anlarıda olabilir arkadaşlar.Size yakışan bu değil.bence opelim net üyesi seviyeli 2 insanın bu şekilde konu açarak değil,örnek teşkil edecek şekilde tatlıya bağlamanız ve bizede bunu göstermeniz gerekir diye düşünüyorm.Konu hakkında fazla bilgim yok.ancak tek bildiğim 2 nizinde mantıklı ve olgun.dürüst insan olduğunuz.Lütfen .biraz daha duyarlı olalım ve tatlıya bağlayalım.Size atışmak değil paylaşmak yakışır.Her ikinizede sevgiler...

O da haklı bir bakıma emek verdıgı ıcın zoruna gıtmıs sende haklısın araba telası ve atm olmayısı nedenıyle bır aksaklık olmus bence bu olayı fazla uzatmadan tatlıya baglayın bence.

Katılıyorum uzatmaya değmez bence 3-5 lira için kalp kırmaya hiç değmez İnş biran ewel tatlıya bağlanır :cool:

Gökhan sen söylemesen kimse bilmeyecekti çünkü Ezgene isim vermemişti. Keşke aranızda halletseydiniz bir şekilde.

Ayrıca 3-5 kuruş muhabbetini de çok uzatmasak? Ben okuduğum konulardan biliyorum Ezgene'nin nasıl uğraştığını, zamanından feragat ettiğini, mesele bence sadece 3-5 değil yani. Ki, bence 3-5 ile 3000-5000'in farkı yok, ama bana bu iş için 3000-5000 verseydiniz dahi bu kadar uğraşacak ne zamanım ne de isteğim olurdu. Konuyu çok uzatmadan kapatalım bence.

tamam hak veriyorum gerçekten emek verdi onu bende biliyorum ama bu şekilde yaparak haklıyken haksız duruma düştü bence. bende burda 9 bin nufuslu yerde yaşıyorum garanti bankası yok kayseri merkeze gittiğimde yatırırm diye düşündüm stcker geldikten sonrada 1 kez gidebildim o zamanda araba heycanından unutmuşum... bu konuya sessiz kalıp sineye çekecek kadar onur anlayışım geniş değilki..

her insanın duygusal anları olduğu gibi sinirli,alıngan anlarıda olabilir arkadaşlar.Size yakışan bu değil.bence opelim net üyesi seviyeli 2 insanın bu şekilde konu açarak değil,örnek teşkil edecek şekilde tatlıya bağlamanız ve bizede bunu göstermeniz gerekir diye düşünüyorm.Konu hakkında fazla bilgim yok.ancak tek bildiğim 2 nizinde mantıklı ve olgun.dürüst insan olduğunuz.Lütfen .biraz daha duyarlı olalım ve tatlıya bağlayalım.Size atışmak değil paylaşmak yakışır.Her ikinizede sevgiler...

benim meslektaşımdır... 2 yaşta olsa büyüğümdür benden yana hakkı varsa helal olsun...benim adıma konu kapanmıştır.

yok kardeş o yazı tamamen bana itafen yazılmış.. o paspas olayıda benimle geçti.. iddaya girdik kaybetti yolladı. şimdi bene parasını yolladım..
ikinizin arasında olduğunu biliyorum onu söylemek istedim zaten yani ikinizde birbirinizi tanıyorsunuz ama dediğim gibi emin olmadığın konuda konuşmazsın ki gerçektende doğruymuş ben hak veriyorum herkes kendini savunmalı her ne konuda olursa olsun

benim adıma konu kapanmıştır.[/quote]

+1 hadi ezgene bir adımda sendenbekliyoruz.işte büyüklük buradadır.

Konu şimdi anlaşıldı,Gökhan'a hak veriyorum ve sorup öğrenmeden kilitlenen konularla bukadarda başa kalkmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.Neyse sorun halloldu....

gokhan ıkınızınde konusuna bakıyorum ıkınızde bırbırınıze cevap vermemıssınız

benım bulundugum ılcedede ezgenenın kullandıgı bankalar yok ve ezgene bana hıc bır karsılık beklemeden ucretsız gonderecegını soyledı

sızın o paspas olaylarınıza kadar hepsını bılıyorum onun uzaklastırılıp tekrar sıteye donmesıne senın cok sevındıgınıde bılıyorum aranızda bır sey yok zannedıyorum zaten oyle olsa sana guvenıp stıkerı gondermezdı

bılıyorumkı ıkınızde ogretmensınız hatta ıkınızde turkce ogretmenısınız sız bunu yaparsanız gerısını dusunemıyorum

arkadaşlar konuyu kapatıyorum bundan sonra birbirinize yapacağınız yorumları pm yoluyla yapın lütfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri