Ynt: Fren disk sorunu
tornaya soksaydınız keşke..Astra Sports Tourer link' Alıntı:Bu sorunla ilgili servise gittik ve ustayla birlikte teste çıktık. Test sırasında ustada sorunu tespit etti ve disklerin yamulduğunu, değişmesi gerektiğini söyledi. Garantim bitmişti ama sorun kronik olduğundan belki GM-Opel kendi hatasını kabul eder diye garantiden değişmesini talep ettim ama kabul edilmedi. Neticede 600 liraya sadece ön diskleri(balatalar değişmedi) yenisiyle değiştirdiler. diskler hatalı ayıplı üretim olmasına rağmen kabak bizim başımızda patladı. Aslında arabayı ilk aldığımız günden beri fren performansından memnun değildim. ilk başlarda titreme yoktu fakat demek ki bu frenlerdeki zayıflık ileri safhada yamulacak disklerin habercisiymiş.Sürüş güvenliğini de tehlikeye atan bu problemle ilgili gm-opel geri çağırma yapması gerekiyor. Son olarak şunu da söylemek istiyorum. yetkili servislerin de disklerdeki hatayı kabul ettiği, daha onbinlerde olan bir aracın disklerinin yamulması ve bunun bana fatura edilmesi markaya olan güvenimi ve bağlılığımı tamamen yok etti.