Fren kaliper sesine çözüm uygulaması sorunsalı

Ynt: Fren kaliper sesine çözüm uygulaması sorunsalı

Arkadaş cevaplar için teşekkür ediyorum.
Pim bizde düşündük Emrah ile hatta randevu falan aldık bayramda Dükkan açtı ustalar ama bu videoyu gösterince ustaya yay takmanın daha mantıklı olduğunu söyleyince vazgeçtik.
Fren sistemini iyi bilen birisini bulsak aslında yayın ya da pimin sisteme ne gibi etkisi olur bilerek uygulama yapardık ama şu ana kadar Konuştuğum ustalar bir cevap veremediler.

ylc link' Alıntı:
Arkadaş cevaplar için teşekkür ediyorum.
Pim bizde düşündük Emrah ile hatta randevu falan aldık bayramda Dükkan açtı ustalar ama bu videoyu gösterince ustaya yay takmanın daha mantıklı olduğunu söyleyince vazgeçtik.
Fren sistemini iyi bilen birisini bulsak aslında yayın ya da pimin sisteme ne gibi etkisi olur bilerek uygulama yapardık ama şu ana kadar Konuştuğum ustalar bir cevap veremediler.
abi biz bu isten vazgecip direkt pim degişikliğine gidelim sanirim en sagliklisi bu olacak en azindan tereddüt ortadan kalkacak rahat rahat kullanacagiz araclarimizi ama yinede ortak bir karar verelim :)

mucahitduran link' Alıntı:
Farları karartmak için açtırmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Farların içindeki reflektör gibi olan yerden geliyor olabilir.

Sanmıyorum hocam sağ lastik, çamurluk tarafından geliyo bu ses yanıma birini oturtup ses nerden geliyo diye test ettiremedim henüz :)

Geri