Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burock3427 link' Alıntı:Bence sorun fren pedalının hissiz gibi hisettirmesi ama bir kaç panik frende çok sağlam durduğuna şahit oldum aracın. Bir keresinde 120 ile giderken Kavacıktan 2.köprü inişte önüm bir anda karıştı araba sakız gibi yapıştı asfalta. Lastikler Turanza. Arkamda C180 olmayıp başka bir araç olsaydı büyük ihtimal kardeş olurduk. Kısacası fren kabiliyeti iyi ama pedal hissi kötü alışana kadar.
Öeta® link' Alıntı:Fren mesafesi ile ilgili o an ki koşullar önemli bence;
Birincisi hangi marka lastik kullanılıyor bu konu çok önemli gerçekten büyük farklar oluyor
İkincisi hava koşulları
Öçüncüsü ne yoğunlukda fren pedalına baskı yapıyoruz
1 hafta önce renault fluance markalı araca arkadan çarptım şükür zarar yoktu fark ettiğimde çok geçti frenede abandım belki fren etkisi ile birşey olmadı ama fabrıka çıkışlı lastikleri tam bir ucube asla güvenmiyorum lastiklere en kısa zamanda değiştireceğim araç her ne kadar salınım özelliklerini absorbe etsede her ne kadar arabada güvenlik sistemleri olsada araç teker üstünde gidiyor bir yerde güvenlik sistemlerinin etkisini yok ediyor .
chiv link' Alıntı:Geçmiş olsun, zarar olmaması sevindirici bravoo Aracınızda lastiklerin markası-modeli ne acaba?
Öeta® link' Alıntı:Aracım 1.4 T astra tekerlekleride fabrıkasyon hankook 50 bin TL gibi hatrı sayılır bır para veriyoruz çıkan lastikler böyle oluyor .Birde aracın süspansiyonu ne kadar iyi olursa olsun lastikler darbe hissini azaltıp çoğaltabiliyor ki bu tekerler tam bir işkenceye çevirebiliyor yolculuğu.
chiv link' Alıntı:Teşekkürler bilgi için, benim aracımdakiler Bridgestone Turanza ER300 gayet memnunum. Hankook da kaliteli bir marka diye biliyorum, yol şartları belki biraz da etken olmuş olabilir.
chiv link' Alıntı:Teşekkürler bilgi için, benim aracımdakiler Bridgestone Turanza ER300 gayet memnunum. Hankook da kaliteli bir marka diye biliyorum, yol şartları belki biraz da etken olmuş olabilir.