19 Ağu 2014 Konuyu Başlatan #11 bysmail Kayıtlı Kullanıcı 38-Kayseri Katılım 5 Ağu 2012 Mesajlar 636 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 39 Siteyi ziyaret et Ynt: fren pedalına bastıkça gelen ses acaba neyin nesi? Teşekkür ederim herkese
21 Ağu 2014 #12 R REC1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Nis 2012 Mesajlar 2,822 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Ynt: fren pedalına bastıkça gelen ses acaba neyin nesi? BÖLENT link' Alıntı: Fren pedalinin sismesini onleyen sistem. Yani fren destek sistemi. Sessiz bi ortamda frene basarsaniz duyarsiniz tum astralarda var bu sistem. Genişletmek için tıkla ... Ortam adamıyım, her ortamda denedim ben de duydum bu sesi general_hoho noell battle_Escrime general__p Ordu'da mısın?
Ynt: fren pedalına bastıkça gelen ses acaba neyin nesi? BÖLENT link' Alıntı: Fren pedalinin sismesini onleyen sistem. Yani fren destek sistemi. Sessiz bi ortamda frene basarsaniz duyarsiniz tum astralarda var bu sistem. Genişletmek için tıkla ... Ortam adamıyım, her ortamda denedim ben de duydum bu sesi general_hoho noell battle_Escrime general__p Ordu'da mısın?
21 Ağu 2014 #13 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Ynt: fren pedalına bastıkça gelen ses acaba neyin nesi? REC link' Alıntı: Ortam adamıyım, her ortamda denedim ben de duydum bu sesi general_hoho noell battle_Escrime general__p Ordu'da mısın? Genişletmek için tıkla ... Bu sene ordu yapmadim recai. Tatildeyim çanakkale/ gökçeadada.
Ynt: fren pedalına bastıkça gelen ses acaba neyin nesi? REC link' Alıntı: Ortam adamıyım, her ortamda denedim ben de duydum bu sesi general_hoho noell battle_Escrime general__p Ordu'da mısın? Genişletmek için tıkla ... Bu sene ordu yapmadim recai. Tatildeyim çanakkale/ gökçeadada.
21 Ağu 2014 #14 mucahitduran Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 5,207 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 www.facebook.com Ynt: fren pedalına bastıkça gelen ses acaba neyin nesi? Geçmiş olsun umarım sorun çözülür.