fren problemı

Ynt: fren problemı

Geçmiş olsun servise göstermekte fayda var garantiden değiştireceklerdir...

ևok garip ama bende en ufak bir titreme vs şikayeti yok aracım neredeyse 13.000 km ye geliyor. Acaba var da ben mi farketmiyorum yoksa  :D

benim diskler iki kere değişmesine rağmen şu an haala titriyor direksiyon.... çin malımı ne arkadaş ben anlamadımki? dikkatte ederim sıcakken yıkamamaya aracı

BÜLENT link' Alıntı:
1800 km de disk yamulmasi cok garip plastiktenmi yaptilar bukadar dayaniksizmi olur bi parca.
Muhtemelen yeniside aynen olacaktir.
Baska marka disk taktirmak daha mantikli sanki.
Bu sorunla karsilasipta baska marka disk taktiran varmi arkadaslar.

Benimkiler 9.000 KM'de değişti abi :)

Aracım 29000 i geçti böyle bir problemim olmadı. Şans mı yoksa belli modellerde mi acaba sıkıntı?

1 ay önce 27000 km deki aracımın disk kaliper hepsi garantiden değişti servise götürün baksınlar.aynı sıkıntı bendede vardı

arkadaslar tesekkurler,en yakın zamanda bı servıse gostereyım bakalım sonuc ınsallah ıyı olur, herkese kazasız, belasız ,arızasız gunler

Benim aracta da var aynı durum. Aracım 38 bin km'de. Şansa bakın ki bugun lpg taktıracam saat 9 da. Garanti dışı kalacak araç muhtemelen. Ne diyorsunuz tüp taktırdıkdan sonra gitsem değiştirebilirler mi yine?

berfe link' Alıntı:
Benim aracta da var aynı durum. Aracım 38 bin km'de. Şansa bakın ki bugun lpg taktıracam saat 9 da. Garanti dışı kalacak araç muhtemelen. Ne diyorsunuz tüp taktırdıkdan sonra gitsem değiştirebilirler mi yine?
tüp taktırmanız sadece motor aksamında garanti dışı bırakır aracı. bu yuzden diskleriniz garanti kapsamında kalır. kaporta aksamı elektrik aksamında oldugu gibi

Geri