frenlerim tutmadı, bilgilerinizi rica ederim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

serkan75

Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar daha önce de sizinle paylaşmıştım, abs arıza lambası arada sırada yanıyor tekrar çalıştırdığım zaman sönüyordu. lamba yandığı zman abs devreye girmeden fren yapıyordu; ancak bu akşam eve gelirken lamba yine yandı ve fren tutmadı seyrek aralıklarla tak tak şeklinde abs sesi geldi ama bu durmak için yetmedi, arabayı durdurup motoru tekrar çalıştırdım, lamba yanmadı ve herşey normala döndü.
yarın sanayiye gidicem ana servis dışında özel servise göstersem sorun sağlıklı bir şekilde çözülür mü? bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerini aktarırsa sevinirim.. hepinize teşekürler şimdiden.

bi arkadaşımın arabasındada benzer bi sorun oluyordu sanayide tamir edebiliyorlar garanti vermiyorlardı. Bence servise gidip baktırman muhtemelen abs'en arızalı ve ucuza mal olmayacak sana, şimdiden geçmiş olsun

, peki sorun çözüldümü ya danerden kaynaklanıyormuş bilgin var mı?

sana en akıllı cözüm.serviste teşhisi koydur dışarda yaptır.50 milyon verirsin servise.dışarda teşhis yaptıracam dersen allah kolaylık versin derim.

of ya masraf üstüne masraf, yarın hakkımda hayırlı olur umarım

spaceghost' Alıntı:
sana en akıllı cözüm.serviste teşhisi koydur dışarda yaptır.50 milyon verirsin servise.dışarda teşhis yaptıracam dersen allah kolaylık versin derim.
Dışarıdaki fark bilgi noksanlığındanmı? yoksa uçurmaktanmı ? anladığım kadarıyla ikincisiolsa gerek .....:confused:

valla her iki seçemnektede olan bana olacak

kurt.ibrahim' Alıntı:
Dışarıdaki fark bilgi noksanlığındanmı? yoksa uçurmaktanmı ? anladığım kadarıyla ikincisiolsa gerek .....:confused:
bilgi noksanlığı başka bişey diil, servise hergün birçok opel geliyor ama dışardaki her tamirciye hergün bisürü opel gitmiyor

herhangi bir tamirciye götürmem zaten özel servisler kastettiğim

Geri