frenlerim tutmadı, bilgilerinizi rica ederim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
astroid' Alıntı:
özel servislerde az para koparmıyorki dostum
iyide ne yapmalı şimdi, daha önce böyle elektronik bir araç kullanmadım, sıradan tamirhaneler usta iyi olsabile donanımdan dolayı halledebilirler mi bu olayı, hani sensörlerde falan sorun varsa yada sorun çıkabilirmi hiç yokken

abi niye olsun ki ...yetkili servise kazıklanma bence bikaç opel servisine sor soruştur

sağolun arkadaşlar, bugün önce yetkili servise götürdüm, arızayı okudular, sağ teker rulmanınının değişmesi gerektiğini söylediler, fiyatı işcilik hariç 475 ytl çıkarttılar kaba taslak, sonra özel servise götürdüm, aynı parca 160 ytl yani üçtebiri fiyatına değiştirdim açılmışken balatalarıda değiştirdim 55 ytlde balatalar, arka kampanaları temizlettim işçilikle beraber 255 ytl bırakıp çıktım, umarım arıza lambası birdaha yanmazda verdiğim paraya değer... kalın sağlıcakla

şaka gibi ya,üstelik servisin verdiği fiyatta balatalar yoktu sadece rulmanın fiyatı. ben eski toyotamı hep yetkili servise götürürdüm, özel servislere hiç uğramadım bile düşünüyorum şimdi yıllarca verdiğim fazladan paralarla, yeni bir araba alabilirdim,

ancak kullandıkları parçalar orjinal miydi?
Bu kadar fiyat farkı yan sanayiden olabilir?

balatalar orjinalmiydi bilmiyorum ama; polyede gm damgası vardı

bi kere başıma geldi hemde dağdan inerken :D ama araba kendi stop etti çalıştırdım düzelmişti

Geri