Fronterayi Nasil Bilirsiniz ?

bence en mantıklı suv ucuz ve konforlu.. başın ağrımadan binceksin gibi bir his var içimde.. hayırlı olsun..

frontera iyidir güzel araçdır suv klassmanında gerçekden japonlara göre iyidir 2001 kasaları bilhassa çok iyidir ilk kasaları çok sıkıntılı sorunluydu işçilik çok kötüydü ama son kasada devrim yapdılar araçda gerek donanım işçilik motor v.b

tutmaması ise tek nedeni opel olmasaydı suvcular pek öyle açık fikirli modern insanlar değildir suv dedinizmi bakınız millet jeep diyor suvun türkçe adı jeep dir halbuki jeep bir amerikan markasıdır yani bu kadar suvcular katıdır pek yeniliklere açık değildir zaten suv araçlarıda öyledir hakiki suvcular öyle x5 q6 gibi gösterişli şehiriçi süslü suvlara binmezler onların sürdükleri araçlar daha mekanik teknolojisi az torku yüksek araçlardır...

opelinde hayla frontera antarada buna dahil tutmamasının tek nedeni opel markası olmasıdır opel suv dan 4x4 den ne anlar diyorlar.. yoksa araba güzel heleki ısuzu motorluları vardır 3.2 onlar şahane türkiyede aklı olan suv almak isteyen gitsin onu alsın hem ucuz hemde motoru hakiki suv motoru öküz öldüren dedikleri bir motor...

bence, Fronteralar guzel araclar.

frontera iyidir güzel araçdır suv klassmanında gerçekden japonlara göre iyidir 2001 kasaları bilhassa çok iyidir ilk kasaları çok sıkıntılı sorunluydu işçilik çok kötüydü ama son kasada devrim yapdılar araçda gerek donanım işçilik motor v.b

tutmaması ise tek nedeni opel olmasaydı suvcular pek öyle açık fikirli modern insanlar değildir suv dedinizmi bakınız millet jeep diyor suvun türkçe adı jeep dir halbuki jeep bir amerikan markasıdır yani bu kadar suvcular katıdır pek yeniliklere açık değildir zaten suv araçlarıda öyledir hakiki suvcular öyle x5 q6 gibi gösterişli şehiriçi süslü suvlara binmezler onların sürdükleri araçlar daha mekanik teknolojisi az torku yüksek araçlardır...

opelinde hayla frontera antarada buna dahil tutmamasının tek nedeni opel markası olmasıdır opel suv dan 4x4 den ne anlar diyorlar.. yoksa araba güzel heleki ısuzu motorluları vardır 3.2 onlar şahane türkiyede aklı olan suv almak isteyen gitsin onu alsın hem ucuz hemde motoru hakiki suv motoru öküz öldüren dedikleri bir motor...

teşekkürler güzel tesbitler düşüncelerime tercüman olmuşun . ben bir çok jipe jip demiyorum ruhsatta öle yazıyo crv q7 x5 captiva vb gibi bunların adı bence asfalt jipi arazide bi varlık göstericeklerini düşünmüyorum. fronterayı alırken nissan ın pathfinder la arasında kaldım aynı kalem ve çapta arabalar olduklarına inanıyorum malum nissanda 3.3 v6 ama ilk çıktığından beri frontera B 99 sonrası yani 2003 e kadar bu kasa herşeyi ile çok hoşuma gidiyodu gerek dış tasarım orjinal domuzluk ve domuzluktaki sisler arka stepne nin kapalı olması basamaklar ve tavan demirleri tamamının orjinal olup fabrikadan böle çıkması çok hoşuma gidiyo.ayrıyettende iç mekanı ve donanımları deri ısıtma cam sunroof hareket halinde geçebilen 4 çeker sistemi yetmediyse 4L seçeneği çok tatminkar.bu paraların fazlasını hakediyolar ama bu kadar da uygun olmasa alamazdım ben çok memnunum.

arkadaşında dediği gibi araç aslında tamda opelin aracı diil amerikada birebiri ISUZU RODEO ve HONDA PASSPORT olarak çıkıyor yani ortak yapım bi araç örnek hava filitresi kutusu dahil isuzu radyatörü made in USA motoruda isuzunun 3.2 v6 sı bunlar çok güzel referanslar vede arabanın tek şase olması arazidede maharetinin olduğunun ve gerçek bir 4x4 olduğunun en güzel belirtisi.

dediğim gibi aracı araştırırken bu tarz bilgileri bulamadım ama niyetli olana artık ben yardımcı olabilirim.

şu an aracın uygun olmasının bence tek nedeni var indirimden faydalanmış hali ile yıllık 1975 TL vergisinin olması yakıtını sölemiyorum çünkü artık lpg ile 0.35 tl gibi ş.içi yakıyo ki bence çok makul...

şimdilik bu kadar aklıma gelen oldukça tecrübelerimi paylaşmak isterim..

bugün 2 çekerde düz yolda 150 ye rahat çıktığım araçtır. benimkinde 5 cm yükseltme var o yüzden araç gezmeye başladı.. ama şunu söyleyebilirim bakımlı bir motor rahat 160 a çıkar.. benim aracın motoru "tam anlamıyla" yeniden toplandı. deneme için azıcık bastım.. bir arazi aracı için 160 çok iyi bir hızdır...

Geri