G ü M ü ş O K

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan never
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi kazasız belasız binmek nasip etsin gerçekten araç gümüş ok rengi harika yanlız jantlar çok rahatsız etmiyomu ya çünkü arkadaşta vardı öle aynı ebatlarda gerçi megane coupeye taktıydı lastik sesi çukurlardan geçerken olduğu gibi verdi değiştirmek zorunda kaldıydı :( bi sıkıntı yaşanmıyorsa sorun yok sormamın sebebi jantı bi ara ben alacaktım anlaşamadık:D sormamım sebebi o yani Aman Prense nazarımız deymesin kırk bin kere maşallah:good:

tesekkurler kardes size de kazasız belasız
vallaha zor oluyor zaten gidecegım yerde asfalt duzgun degılse gıtmıyorum
hastalık yanı dikkat edince sorun olmuyor ama bu aralar izmir de buyuk problem dogalgaz kazısı var metro kazısı var
ama ben genelde otoban kullanıyorum
sonuc olarak herzaman arabanın uzerındeysen ve yolların bozuk ise tavsiye etmem
bu arada kasırga da kız gıbı masallah

Hayır, bir yanlışlık yok.Ben girebiliyorum...

Eğer linki kopyalayıp adres kısmına yapıştırıyorsan ondan girilmiyordur.Direkt linke tıkla...

eyvallah tesekkur ederım

tesekkurler kardes size de kazasız belasız
vallaha zor oluyor zaten gidecegım yerde asfalt duzgun degılse gıtmıyorum
hastalık yanı dikkat edince sorun olmuyor ama bu aralar izmir de buyuk problem dogalgaz kazısı var metro kazısı var
ama ben genelde otoban kullanıyorum
sonuc olarak herzaman arabanın uzerındeysen ve yolların bozuk ise tavsiye etmem
bu arada kasırga da kız gıbı masallah
teşekkürler abi öğrenci olduğum için fazla tepesinde olamıyorum ama işte dediğim gibi Eskişehirde farksız diil her taraf köstebek çukuru gibi inan abi bazen kendimi rallide hissediyorum bi sağa kaç bi sola kaç:D o yüzden 16" bulup takmayı düşnüyorum en iyisi hem jant hem araç hemde lastik için :good: ayrıca abi kasırgada benim prensim şu ana kadar beni daha hiç pişman etmedi:)

nevruz abi ben senin arabayı sanki satılık olarak görmüştüm... doğrumu?

dogrudur satıyorum ama bıraz keyfı koydum fıyatından da belli zaten

Geri