Galiba Rekor Bende!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Düzenli bakım, orjinal (zorunlu hallerde kaliteli yan sanayi) parça kullanımı, iyi bir araç kullanımı ve iyi bir usta yeterli. 1967 yılından beri ailemizde araba bulunur. Baban iyi bir teknisyendi. Arabalarınızı her ustaya kurcalatmayın, orjinalliğini bozmayın, arabanızın özelliklerini iyi bilin, ondan daha fazlasını beklemeyin derdi. Yani 1600 cc lik bir arabadan 2000 cc lik bir güç elde etmeye çalışmayın, gerekirse araba alırken 2000 cc yi tercih edin derdi. 1991 model ikinci el opelim 220.000 km ye yaklaştı, bana göre gayet iyi durumda. 1972 model bir kadet toplamıştım Ankara'da hala canavar gibi geziyor. Şimdilerde hobi olarak uygun bulursam bir eski opel daha toplamayı düşünüyorum.
Çok saol Savaş abi işte bende o yüzden yetkili servise götürüyorum çünkü piyasada çok çakal var :( bide tabi benim anladığım aracı sakin dikkatli kullanmak gerek demekki yani performanslı kullanmakta aracın ömrünü yiyor demekki;) zaten Savaş abi ileri bi zamanda Allah nasip ederse bi tane 94 SFİ GSİ toparlamak:) hayırlısıylan :D o zaman Savaş abi biraz daha başına ağrıtcam gözükün durum o:D çok saolasın abi kasırgayı artık biraz daha dikkatli kullanacağım:) zaten bakım zamanı gelmeden bakımları yapılır :) bide en ufak şeyleri dahi servise yaptırıcam :) artık çünkü aracıma senelerce binmek istiyorum:)

ben benimkisine çok diodum(200,000) seninkisini görünce helal valla daha sorunsuz nice km lere

İşte aradığım konu Mehmet abiya tebrik ediyorum walla:good: :good: :good: demekki şunu gösteriyoki opellerin motorlarıda sağlam:) peki 94 model vectralarda ecotec motor dimi:o eğer öleyse harika çünkü beni halen motorundan korkutuyolarda o yüzden :(

Yok be canim kardesim, aractaki motor tipi ECOTEC degil. 1.8 Mi sirali 4 sylinder, eco meco degil anliyacagin. :good:

1,500,000 yapan varmış km sıfırlanmış ve daha rektifiye ye girmemiş ankarada ydı sanırım araç... 1,500,000 den sonra ileri derecede yağ yakmaya esmeye başlamış ve konyaya rektefiyeye gelmişti... 94 gl yada cd modeliydi iyi hatırlıyorum 900,000 km de resim çekmiş ve sıfırlatmış km yi net yaptığı km 1,500,000 di... araç hep şehirler arası kullanılmış uzun yolda ve kullanılmış

1,500,000 yapan varmış km sıfırlanmış ve daha rektifiye ye girmemiş ankarada ydı sanırım araç... 1,500,000 den sonra ileri derecede yağ yakmaya esmeye başlamış ve konyaya rektefiyeye gelmişti... 94 gl yada cd modeliydi iyi hatırlıyorum 900,000 km de resim çekmiş ve sıfırlatmış km yi net yaptığı km 1,500,000 di... araç hep şehirler arası kullanılmış uzun yolda ve kullanılmış

Bravo 1500000 km inanilmaz bir km, ne kadar da uzun yol araci da olsa o kadar km gecmek her araca nasil olmaz. BRAVO:alkis::alkis:

Hic durmadan mı dolasmıs TÜRKİYE Yİ :D
Benım arac bu hafta 66 000km oldu daha (98 Astra)

Ben bilemem hic durmamis mi:)
Sende galiba fazla fazla kullanmamissin aracini kardesim:D

bakımları düzgün yapıldıysa hiç bi problemi olmaz giderde gider o

Geri