Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
garanti kapsamında bu güne kadar yaptırabildikleriniz & yaptıramadıklarınız
Aracımı Van Doğu Opel' den 2005 yılı Mart ayında aldım Temmuz ayında telefonla arayarak kampanya kapsamında ücretsiz olaraka aracımın ateşleme modülünü daha yeni bir sistemle değiştireceklerini, işlemin yarım saat süreceğini söylediler Ben de Bursa' da tatilde olduğumu söyleyip kampanyayı kaçırdığıma üzüldüğümü belirttim Onlar da kampanyanın tüm 2005 model Astra Classiclere ait olduğunu, ne zaman gelirsem değiştirtebileceğimi söylediler Satılıp işi bitmiş bir aracı Opelin sahibini arayıp bularak bir parçasını yeni bir sistemle değiştirmesi gerçekten çok hoşuma gitti..
2004 model Corsa C nin direksiyon kutusunu komple değiştirdiler.Aracımızı Bursa Neskar' a , garantinin dolmasına 5 gün kala götürdük.Yeni kutu ellerinde yoktu, 35 gün sonra geldi.Parça geldiğinde garantimiz dolmuş olmasına rağmen yinede değiştirdiler.parçanın 1500 ytl değerinde oldugunu söylediler.bize de teşekkür etmek kaldı.