Gaz pedalında titreşim

attalos07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba son iki üç gündür bir şey dikkatimi çekiyor gaza bastığımda motorun titremesini pedalda hissediyorum bu bir sorun mu yada sizlerde de aynı sıkıntı varmı.Titreme çok hafif abartı değil

Ynt: Gaz pedalında titreşim

Gaz pedalında değilde debriyajda hissediyorum ben. Pedaldaki boşluğu alınca kavramaya geçmedan titreme hissediliyor. Volan şüphesi ile servise gittim normal dediler.

Jlozde link' Alıntı:
Gaz pedalında değilde debriyajda hissediyorum ben. Pedaldaki boşluğu alınca kavramaya geçmedan titreme hissediliyor. Volan şüphesi ile servise gittim normal dediler.
debriyajda da var fakat  gaz pedalındaki daha belirgin gibi geliyor

attalos07 link' Alıntı:
debriyajda da var fakat  gaz pedalındaki daha belirgin gibi geliyor
bende aynı şeyi hissediyorum. aynı zamanda direksiyonda da. yani motor sanki eskiye nazaran daha titreşimli çalışıyor. aracım dizel. sizinki ?

benim aracımda dizel direksiyonda hissetmiyorumda gaz pedalında daha belirgin

Valla benim otomatik 1.4T'm de titreşiyor bol bol. Normal kabul etmiştim 2 senenin sonunda artık. (:

Benimki dizel bende yok öyle birşey titreşim filan 10bin kmde araç

GNSpower link' Alıntı:
Valla benim otomatik 1.4T'm de titreşiyor bol bol. Normal kabul etmiştim 2 senenin sonunda artık. (:
bende artık normal kabul edeceğim gibi duruyor:)

albertxx link' Alıntı:
Benimki dizel bende yok öyle birşey titreşim filan 10bin kmde araç
2000 devrin üzerine çıkınca ayağınızı pedala hafifce koyun bi titreşim hissedeceksiniz bu titreşim eğer sizde yoksa o zaman bizim araçlarda bi sıkıntı var

Jlozde link' Alıntı:

evet bu titreşimi bende hissediyorum boşluğu alınca pedaldan

Geri