gaz yağının fonksiyonu

ben yıkadıktan sonra beze az miktarda gaz yağı sürüp kurulama yapıyorum her seferinde ıvır zıvır lekeler kirler çıkıyo ve parlatıyo denildiği gibi vernikli boyada besleme olayı doğru olmıyabilir ama özellikle opak renkli araçlarda deneyin farkı görceksiniz

ben yıkadıktan sonra beze az miktarda gaz yağı sürüp kurulama yapıyorum her seferinde ıvır zıvır lekeler kirler çıkıyo ve parlatıyo denildiği gibi vernikli boyada besleme olayı doğru olmıyabilir ama özellikle opak renkli araçlarda deneyin farkı görceksiniz

Ben biliyorum Şevket gaz yağı kullanıyor hatta beyaz fısfısı olan bir kutuya koymuşş .... :) :) :)

Kaportacı bi ustamız vardı o bize gaz yağı verirdi .Yıkamadan sonra kullanın. Araba cillop gibi olur diye.. Canavar gibi parlardı

Ben biliyorum Şevket gaz yağı kullanıyor hatta beyaz fısfısı olan bir kutuya koymuşş .... :) :) :)

abi bidahakine snn arabayı temiz yakalarsak hemen gazlıyalım :D snn renkte çok fark eder

Kaportacı bi ustamız vardı o bize gaz yağı verirdi .Yıkamadan sonra kullanın. Araba cillop gibi olur diye.. Canavar gibi parlardı
gaz yagıyla aracınızı sılın yarım satt sonra yıkayın farkı görun 5 senedır kullanıyorum bı sorun olmadı hemde su tutmuyor yıkanırken cıla atılmış gıbı oluyor ilk gunki gıbı parlakligini kazanıyor arac :)

Arkadaşlar peki bu gaz yağını nasıl uyguluyoruz .

arac kuru ıken beze dokuyorum gaz yagını suruyorum 15 dk sonra yıkatıyorum sonuc mukemmel ;)

arkadaşlar ben dyo otomotiv boyalarında çalışmaktayım rahat rahat kullanabilirsinz hatta balmumu bulabilirseniz daha ii olur bütün cialalarda gaz zaten mevcutttur iiiyii yıkanmış nemli beze gaz dökerek silebilirsiniz garage955@hotmail.com

Son düzenleme:
Bende kullanıyorum hatta bi ara arabamı yıkayamamaktan kıpkırmızı rengi tuğla rengi gibi olmuştu matlaşmıştı gaz ile sildiğimde görenler pasta cilamı attın arabaya diye soruyolardı.

besleyici ürünler var rastgele biri ürünü boyanıza sakın sürmeyin :(

Geri