aynı bahsettiğin ses benim vectra B de de oluyor.haftasonu ustaya götürücem. bence turboyla ilgili değil. sarsıntı değilsadece sürtme sesi gibi demi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen benim corsa da da aynı ses var :
araçta 1 de kalktıktan hemen sonra 3-4 saniye sürmüyor.
arabayı devri aldıktan sonra 2 ye atıyorum araba yine 3-4 saniye aynı sesi çıkarıyor.
ama sadece düşük devirlerde ben bi ara manifolddan geliyor zannediyordum
dikkatli dinleyince kayış sesi çok belli oluyor. demekki V kayışı vantlatörden geliyormuş..
kaç paradır ki şimdi bu kayış araba zaten aştı kendini corsadaki bütün hataları eksiksiz veriyor.
bitek direksiyonun köşeleri yırtılmadı tek tesellim o hehehehe...
hocam tarifin yuzde yuz benimkiyle ayni...aynen dedigin gibi hafifbi kalkis yaparken 3-4 saniye hirt hirt diye bi surtme sesi var sonra 2ye atiosun 2 snye falan yine ses gelio araba kendini toparladiktan sonra bidaha ses falan yok. rolantidede ses yok ama rolantide gaza hafif basinca yine ses gelio buraya kadar senin sikayetler ayni ise beni tekip et ...simdi servisten geldim saat 2den aksam 7ye kadar ugrastik,sasmazdan eve kadar 20km yol geldim ses yok gibiydi yada cok azalmisti ama tam anlayamadim yarin bidaha deneyecegim...yoruldum baya gezipte test edecek gucum kalmadi,ama galiba duzeldi cunku o ses beni delirticekti,eve kadar rahat geldim...simdi yaniltmayayim yarin deneyip buradan yazarim...
yanliz sen nasil dayaniyorsun beni cok sinir ediyordu ses,acaba sende cok siddetli degilmi...