Gaza Basınca Fıslama Sesi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akcev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akcev

Kayıtlı Kullanıcı
23-Elazığ
Arkadaşlar selamlar. Araç 2000 model Astra G CD . Araç rölantideyken gaza basınca fıslama sesi yapıyor. Özellikle gaza hızlı basınca daha da belirgin oluyor ve araç tekliyor. LPG de neredeyse stop edecek gibi oluyor. Yorumlara bakınca emme manifoldu olabileceği söyleniyor. Araçtan şıkırtı sesi gelmesi üzerine yaklaşık 5 ay önce emme mani foldu temizlenerek contası değişmişti. Ancak yatak sesi olduğu anlaşılınca için rektifiye edildi. Artık araçtan iyice soğudum. Sizlerce bu fıslama sesi neden olur. Cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar selamlar. Araç 2000 model Astra G CD . Araç rölantideyken gaza basınca fıslama sesi yapıyor. Özellikle gaza hızlı basınca daha da belirgin oluyor ve araç tekliyor. LPG de neredeyse stop edecek gibi oluyor. Yorumlara bakınca emme manifoldu olabileceği söyleniyor. Araçtan şıkırtı sesi gelmesi üzerine yaklaşık 5 ay önce emme mani foldu temizlenerek contası değişmişti. Ancak yatak sesi olduğu anlaşılınca için rektifiye edildi. Artık araçtan iyice soğudum. Sizlerce bu fıslama sesi neden olur. Cevaplarsanız sevinirim.
Lpg de stop edicek gibi diyorsun aracın hava alıyor bir yerden

• Beğen
Tepkiler: 06Berkay
son arabamda ben de yaşadım. gaza biraz fazla basınca fıslama sesi geliyordu. lpg kaynaklı olduğunu biliyorum ama kelepçe gevşemesinden mi olur, lpg regülatöründen mi olur bakmak gerek.

Aractan bariz hava sesi geliyor ve rolantide arac durmuyorsa bir yerden hava alıyor demektir emme manifoltu nun oralara bakın ve gaz beyninden cıkan ince bir hortum var emme manifoltuna giden onu cıkartıp emme tarafını parmagınızla kapatın gene stop edecek gibi olacak mı

Geri