Gazientep den misafirimiz var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağol kadir Gece İzmir At yarışlarına kalmazsam bende inş ordayım gelemezsemde kesecem sülalesini atların:)

haa bu arada unutmadan
Geçen sefer Serdar hocamın başına gelen olay gibi,

ELM nickli üye geldiği için buluşmaya gelmiyorum iyi eğlenceler....

YORUMSUZ SAMETCİM SİTE YALAN RÜZGARI GİBİ MUBAREK

hiç deme serdar...hemde nasıılll:)anladın sen diimiii...:Dbuaradaaa ankaraa çook sıcaakkk..kawruluyoruz yahuu...

16 AĞUSTOS 2008 / CUMARTESİ / 20:30 / BATIKENT-CUMHURİYET

1)hk72
2)ELM
3)maden1907
4)k@dir
5)coyote
6)rocksewer
7)garaj days ciler+5
8)dj cha
9) NEO-CDAutomatic

GÜNCEL...................

Kız arkadaşım hafta sonu için Konya da. Ne yazıkki gelemiyorum. Ama ay sonuna doğru bi org. daha bekliyoruz. (mesela 25 i:D)

Kanka yau ben dedim ekmek arabasıynan gelirsin ama :D olmadı!..

Ya bu arada samet bunlar çumhuriyette takılsınlar gel biz seninle karşı kadırımda mangalda köfteydi sucuktu boğalım bunları ve arabalarını hepsinin camından sucukların yağları aksın of of of of bide ekmeği mangalın üstüne bastıkmı sucuklara amannnnn değmeyin değmeyin.. Ben köftelerle tavukları evde hazırlarım 1 gün önceden offff terbiyelerim bide kanka sende domatesti biberdi kap gel :) :D :D :D organizasyona gel illegal ötesi :D

samet o zaman yine hüseyin abi lazım bize :D

Kanka yau ben dedim ekmek arabasıynan gelirsin ama :D olmadı!..

Ya bu arada samet bunlar çumhuriyette takılsınlar gel biz seninle karşı kadırımda mangalda köfteydi sucuktu boğalım bunları ve arabalarını hepsinin camından sucukların yağları aksın of of of of bide ekmeği mangalın üstüne bastıkmı sucuklara amannnnn değmeyin değmeyin.. Ben köftelerle tavukları evde hazırlarım 1 gün önceden offff terbiyelerim bide kanka sende domatesti biberdi kap gel :) :D :D :D organizasyona gel illegal ötesi :D

benim arabamda yağ falan görmeyim adaş... :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri