2003 vectra 2.2 dizel aracım sabahları ısıtma buji amblemi ekrana gelmediğinde zor çalışıyordu(eksi 5 derecede devreye girermiş)geçen arıza lambası yandı aracı opelci bi ustaya götürdüm test cihazında elektrik akımı zayıf geliyor gösterdi usta ısıtma buji ünitesi veya farklı bi sensörden olabilir dedi kesin ısıtma buji ünitesi olmayınca değişmedim başka bi ustaya götürdüm oda arcı bırak sabah deneyelim dedi aracı bıraktım ertesi gün arızayı tesbit ettiğini motordan pompaya gelen t girişli 4 ad geri dönüşüm hortumuna hava tuttu birinde hava kabarcığı oluştu bu girişteki lastik rekoru değişince arızanın giderileceğini söyledi rekor değişti ertesi sabah araç yine geç çalıştı bu defa önceki ustanın dediği elktrik akımı zayıf geliyor elktrikçiye götür akü marş dinamosu baksındedi elktrikçi baktı akü zaten yeni marş dinamosu sağlam ilk çalışmadan sonra zaten sorun yok araç hemen çalışıyor 2 ay önce su sıcaklık sensörünü değişmiştim acaba ısıtma buji ünitesini değişsemmi yoksa geçte olsa çalışıyo bu şekilde binsemmi