Gece mavisi Corsa

16.000k xenon ? hocam bunun normali 5-6000k değil mi? niye bu abartı? gece gözümüzü alan sanki uzunları açmış gelen yolcular gibi olacak sonra.

sözüm meclisten dışarı ama gece trafiğinde böyle gördüğüm araçlara hem uzunlarımı açıyorum hemde kalaylıyorum. bence dikkat edin. far kaşı falan kurtarır diyorlar ama bilmiyorum ne kadar etkili.

jantlar güzel olmuş kardeşim,corsalarada en yakıştırdığım renk bu ;) bide makina az daha yere yakın olsa tadından yenmez :))

arkadaslar ne yazikki araci yere basamiyoruz onlerden 1 bakla alindi 2 baklada oturuyo lastik uzerine arkalardan hic kesilmedigi halde esnemeden dolayi surtme vardi engellemek icin sarma takoz atildi.

bu jant lastiğin dışarıda olması aracın aks kesmesine sebeb olmazmı ? belli bir hızdan sonra ?

Kelvin değeri ne kadar düşük ise ışık miktarı okadar yüksektir 8000k idealim

Kişisel olarak Corsa B'lere çamurluk genişletilmesi yapılmadıktan sonra German Style'ı yakıştıramıyorum,buda aynı şekilde..

Kazasız,belasız iyi günlerde kullanın aracınızı. :)

Maşallah...

borbet jant takmışsın sanırım bence düz ve beyaz 5 kollu jantlar var...benim arkadaş taktı aynıı renk arabasına güzel durdu...

Geri