Geleneksel Büyük İzmir Buluşması 20 Aralık 2014

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ttt35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Geleneksel Büyük izmir Buluşması 2014

• 13 Aralık C.tesi

Oy: 2 13.3%
  • 20 Aralık C.tesi

Oy: 11 73.3%
  • 27 Aralık C.tesi

Oy: 2 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    15
Ynt: Geleneksel Büyük İzmir Buluşması 2014

Bu durumda kimseden ses çıkmadığına göre buluşma ayın 20'sinde gerçekleşecek. 20 Aralıkta görev çıktığı için aranızda olamayacağım. Katılan herkese iyi eğlenceler hoş sohbetler dilerim.

Foruma bir süredir üyeyim fakat aktif değildim. Buluşma hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. ben de o gün aranızda olmak isterim.

onuratay link' Alıntı:
Foruma bir süredir üyeyim fakat aktif değildim. Buluşma hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. ben de o gün aranızda olmak isterim.
Anket sonucuna göre 20 Aralık Cumartesi günü Forum Bornova Avm ( İKEA ) buluşmayı yapacağız.Sizi de bekleriz

Cumartesi günü buluşma saati olarak 13.30 , 14.00 sizler için uygun mudur?

İzmir'de değilim ama 20 Aralık tarihine oy verdim. Malum İstanbul'da yapacağımız mini buluşmayı da aynı tarihte yapacağız :) Aynı anda farklı şehirlerin toplanması güzel olur :D  okkk

mucahitduran link' Alıntı:
İzmir'de değilim ama 20 Aralık tarihine oy verdim. Malum İstanbul'da yapacağımız mini buluşmayı da aynı tarihte yapacağız :) Aynı anda farklı şehirlerin toplanması güzel olur :D  okkk

ևok virütik bir adamsın kardeşim. Ta Ankara'dan İstanbul buluşmasına dahil olup İzmir buluşmasına bulaşıyorsun. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Çok virütik bir adamsın kardeşim. Ta Ankara'dan İstanbul buluşmasına dahil olup İzmir buluşmasına bulaşıyorsun. ((:
Çok yönlülük abi :D

mucahitduran link' Alıntı:
oglum gitmiyecegin bulusmaya niye oy veriyosun.

bir aksilik çıkmazsa katılacagım.

Geri