- Konuyu Başlatan
sağolasınız opelci dostlarım..efe m.köy gülbağdayım doğma büyüme m.köylü sayılırım m.köyde ultra mavi hb pek görmedim sen 34 z plaka görürsen selektör yap ben anlarım:good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sahil yolunda sahil otomotiv adamlarda hep bmw mercedes var zaten bu araç tesadüf çok temiz diye takastan almışlar oda bize kısmet oldubakırköyde hangi firma?
ok incirli caddesindekilerin çoğu çakalda dikkat et diyecektimsahil yolunda sahil otomotiv adamlarda hep bmw mercedes var zaten bu araç tesadüf çok temiz diye takastan almışlar oda bize kısmet oldu
yusuf sağolasın kardeşim,efe,ciğim ben arabayı park etiiğim yer açısından şanslıyım o yüzden 9 yıllık tipomu ikinci gelene sattım(ilk geleni gözüm tutmamıştı ) iki apartmanın arasında 4 araçlık bir park yeri var araç hep orda zaten haftasonları biniyorum her c.tesi kovamı sıcak şampuanlı suyla doldurup yalnız süngerle enaz 2 saat heryerine girişmekten büyük zevk alıyorum yıkamacı tavsiyesi olarak profilo alışveriş merkezinin ana girişine gelmeden solda biryer var bayağı temiz yıkıyor,fiyat hakkında pek bilgim yok ama yıkamacılar bizim gözümüz gibi baktığımız arabalara fırçalarla hızlı hızlı girişmiyorlarmı içim gidiyor..