Ynt: geri görüş kamerası
İlk olarak aşağıdaki linkten donma problemi isimli dosyayı indiriniz ve rar dan çıkarınız.( Dont Panic yazılımı kullananlar ) Sonra sd kart içerisindeki dosyalarla yer değiştiriniz.sırasıyla adım adım yazıyorum :dosyaları rardan çıkarıp usb üzerinden sd karta atabilmek için ;
1-MENU-SEÖENEKLER-SİSTEM-GÖNCELLE ikonlarına sırasıyla basınız.( windowsa erişim için update dosyanız olmalıdır.Bir çok arkadaş yayınlamış )
2-My device üzerinde usb bellek ikonuna çift tıklayınız.
3-USB disk içerisindeki donma problemi dosyalarını ( toplam 10 dosya ) seçiniz.Seçmek için sol üstte bulunan edit ikonuna tıklayınız ve en altta bulunan select to all satırını seçiniz.
4-Her bir dosya işaretlenmiş olacaktır.Birinin üzerine dokunmatik kalem ile basılı tutunuz ve açılan konsoldan copy i işaretleyiniz.
5-Sol üstte bulunan üzerinde yeşil renkli ters bir ok işareti bulunan klasör ikonuna basınız ve storage card ( sd kart ) görünen yere kadar geri geliniz.
6-storage card ikonunu çift tıklayıp bellek içirisine giriniz.
7-Dont panic klasörünü çift tıklayınız.Ve içerisine giriniz.
8-Boşluğa basılı tutatark açılan konsoldan paste satını seçiniz.Aynı isimli dosyaların üzerine yazılabilmesi için hep yes i tıklayınız.
9-İşlem bittikten sonra cihazınızı kontaktan kapatabilirsiniz.Kullanıcı menüsüne dönecektir.
Bu işlemi yapmadan evvel açılmış TXT dosyalarının hepsini siliniz.
http://netload.in/dateifRgFgjAH8L.htm