Geri görüş kamerası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dronay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri görüş kamerası

dronay link' Alıntı:
Durum şuanda resimde gösterdiğim gibi. Kamera göndercekler necvox la konustum. Kışın buğu fln gibi sorun oluyo mu yoksa yazın ki gibi kaliteli mi oluyo yine?
http://i.hizliresim.com/JEJWq5.jpg
Sizin kameranin icine su girmis.
Kisin disi su olur silersiniz duzelir.

BÜLENT link' Alıntı:
Sizin kameranin icine su girmis.
Kisin disi su olur silersiniz duzelir.
Söküp içini mi açayım? Yerinden cıkartıp biraz kurcaladım ama vidaları çakarmadım. Garanti dısı kalı fln

dronay link' Alıntı:
Durum şuanda resimde gösterdiğim gibi. Kamera göndercekler necvox la konustum. Kışın buğu fln gibi sorun oluyo mu yoksa yazın ki gibi kaliteli mi oluyo yine?
http://i.hizliresim.com/JEJWq5.jpg

Geçmiş olsun aynı görüntü bende de oldu,maalesef kameranın içine su girmiş yapacak bir şey yok,yenisiyle değişecek.Kameranın iç aynaları su içinde kalıyor.Arabalarımızı yıkayan elemanlar ,defalarca söylememize rağmen, çok yakından tazikli su tutuyorlar,zamanla ne yaparsanız yapın içerisine su alıyor.Ben aldığım yerden değişimini yaptırdım.

cenko link' Alıntı:
Geçmiş olsun aynı görüntü bende de oldu,maalesef kameranın içine su girmiş yapacak bir şey yok,yenisiyle değişecek.Kameranın iç aynaları su içinde kalıyor.Arabalarımızı yıkayan elemanlar ,defalarca söylememize rağmen, çok yakından tazikli su tutuyorlar,zamanla ne yaparsanız yapın içerisine su alıyor.Ben aldığım yerden değişimini yaptırdım.
Şimdi napıyosunuz? Yıkatırken bişi mi koyyosunuz önüne?

dronay link' Alıntı:
Söküp içini mi açayım? Yerinden cıkartıp biraz kurcaladım ama vidaları çakarmadım. Garanti dısı kalı fln
Hem necvoxla gorustum yeni kamera gonderecekler diyorsunuz.
Hemde eskisinin icinimi acayim diyorsunuz.
Hepsini gectim birde Yikarken ustune biseymi gecireyim diyerek size cevap vererek emek harcayan kisilerle
Sanirim dalga geciyorsunuz. 

dronay link' Alıntı:
Şimdi napıyosunuz? Yıkatırken bişi mi koyyosunuz önüne?

Önüne arkasına bişi koyduğumuz yok..Allaha emanet sadece suyu uzaktan tutmalarını söylüyoruz,eğer başında durursanız okey , :)yanından ayrıldığınız an dediğim gibi Allah'a emanet....

Evet bozulmuş sanırım içine su falan almıştır yüksek ihtimalle

Geri