Geri Sis Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Trafikte yakan varmı normal havalarda? yakıyorsa neden yakıyor bana bi anlatabilir mi? gerçekten merak ediyorum.. :D

anlamını ben de merak ediyorum.
kalabalık trafikte önüme denk gelince böyle bir arkadaş, ben de ön sislerimi yakıp gerekli mesajı vermeye çalışıyorum ama anlıyor mu bilemiycem:D

çok haklısınız şehirlerarası kütahya-bilecik arası giderken önümde bir tane fiat doblo vardı
arka sis ön sis herşeyi açmış gece birde nasıl gözümü yoruyo kapatsın diye 50tane iş yaptım anlamadı yazık benı arkasından bi ton günaha soktu neler dedim yaa aklma geldikçe üzülüyorum onun için :)

Bir de yağmurlu havalarda ön sis farlarını yakıp karşıdan geleni kör edenler ne düşünüyor, ben de onu merak ettim. Öte yandan sisli havalarda da dörtlü flaşörlerini yakan varsa ondan da düşüncelerini almak istiyorum. Son olarak arkaya ikinci sis farı taktıranın gayesi nedir?

Arka sisini yakana acımam o sırada arabamın önünde ne kadar far varsa yakarım uzun, kısa, sis. Birde böyle yapınca dörtlülerini yakan var o zaman bende dörtlü yakıp sellektör yapıyorum :D zaten fazla dayanamayıp önüne geçip arka sisi yakıp devam ediyorum. Uzaklaşınca kapatıyorum. Yolun geri kalanını gözlerimde öndeki arabanın sis lambası şeklinde bir noktayla gitmek hiç hoş değil.
Yalnız şöyle bir şey var güneşli yaz günlerinde bazı arabaların arka sisleri hoş duruyor ve hiç rahatsız etmiyor. Hatta ön sislerde rahatsız etmiyor. Ancak hava biraz karardığında hala yanıksa seyreyle cümbüşü :D

Bide şu var ben gecen gun uzun ve sisleri yakana hareket cektim
sonra beni isiklarda yakaladi
dobloydu
arka camlarda filimli olunca 4 kisilermis
canimi zor kurtardim
hareket cekeniniz varsa ilerde isik varmi yokmu dikkatli olun :d

Ya bende VW polo sedanları hiç beğenmiyorum. Neden acaba :D

Yakıyorum hoşuma gidiyor ;) mutluyum :) Aynen İmzamdaki gibi :D ...

O kadar rahatsız edici bi ışık değil en azından ön sisler gibi göz almıyor hoş duruyor...
Ama daha az yanarsa hoş duracağını düşünüyorum...Onu normal parkların ayarında bi ampule çevirip sağ tarafa da taktırcam...

Dediğimi yapana kadar soldan parlayan parka devam :D

Yakıyorum hoşuma gidiyor ;) mutluyum :) Aynen İmzamdaki gibi :D ...

O kadar rahatsız edici bi ışık değil en azından ön sisler gibi göz almıyor hoş duruyor...
Ama daha az yanarsa hoş duracağını düşünüyorum...Onu normal parkların ayarında bi ampule çevirip sağ tarafa da taktırcam...

Dediğimi yapana kadar soldan parlayan parka devam :D

Arkadan küfür yemeye devam o zaman :kop:

Katlayıp iade ederim ben siz merak etmeyin...;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri