Geri Sis Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer arkamdaki barzo uzunları açmış geliyosa bende arka sislerimi açarım sonrada ona beni geçmesi için yol vermem, takii uzunlarını kapatana kadar. kapatırsa beni geçmesine izin veririm sonrada arkasına yapışıp çakarım uzunları, aynı şekilde karşıdan gelen araç uzunlarını yakmış geliyosa bende uzun+sis ne ne yok hepsini açarım, o kapattıktan sonra bende kapatırım. ama asla hareket çekmekmiş küfür etmekmiş o tarz durumlara girişmem. sizde yapmayın arkadaşlar bi tane psikopatın biri denk gelir başınıza bela alırsınız valla. allaha şükür gücümüz yeter her türlü veririz ağzının payını ama gerek yok başımıza bela almaya. keyifli ve kazasız belasız sürüşler...

Yakıyorum hoşuma gidiyor ;) mutluyum :) Aynen İmzamdaki gibi :D ...

O kadar rahatsız edici bi ışık değil en azından ön sisler gibi göz almıyor hoş duruyor...
Ama daha az yanarsa hoş duracağını düşünüyorum...Onu normal parkların ayarında bi ampule çevirip sağ tarafa da taktırcam...

Dediğimi yapana kadar soldan parlayan parka devam :D

Senin hoşuna giden şey gözlerinde astigmat olan bir kişinin kaza yapmasına sebep olabilir. Senin belliki yaşın pek ufak yada öyle davranıyorsun. Ben adam akıllı bir neden umuyordumda bulamadım adam la akıllı ayrı ayrı olsa oda olurdu..

Çok güzel göründüğünü sanıyor arkadaş belliki.. Fotoğraftan bile gözümü aldı :D

İbo bu arada cdx si satmışın inan pazar yerine her hafta bakardım yoğunluktan kaçırdım senin arabayı :) daha yeni almamışmıydın sen onu? Sorun varmıydı araçta?

tşkrlr abi sattım gitti.. 3-5 günde satıldı ya ne şanslı arabaymış..

Son düzenleme:
bende açıyorum ama alışkanlık yaptı tuşun ikisi yan yana oldugundan ikisinede basıyorum ön sis in hangi tuş oldugunu hala ögrenemedim:D:D oyüzden ikiside açılıyor haliyle ayrıca arka sislerin ne zararı var onu anlamadım:D:D

bende açıyorum ama alışkanlık yaptı tuşun ikisi yan yana oldugundan ikisinede basıyorum ön sis in hangi tuş oldugunu hala ögrenemedim:D:D oyüzden ikiside açılıyor haliyle ayrıca arka sislerin ne zararı var onu anlamadım:D:D

:confused::confused::confused:

anlattım ya yukarda güzel kardeşim.. arka sisle ön sis farını nasıl ayıramıyorsun anlayamadım ikisinin işaretleri farklıdır.. sakın gazla frenide karıştırma ha :eek:

Bide arkaya yapişşip uzunlari yakarlarya sağa gec diye dertleri neyse gececek adam gecer .
Bende oyle zamanlarda frene dokunuyorum biraz adam kendine geliyor.
Haa,
ondeki de bana yol vermezse dibine kadar girer beklerim zaten dibine girince kisa far uzun işi görüyor.

Evet arkadaşlar yazın bütün Apaçi'liklerinizi buraya dökün içinizi dökün ohh.. alttan bir rahatlama geliyodur inşallah.. :D Türkiye'de araba kullanmak ne kadar zor ya.. :S

Işık yakmanın ne gibi bi nedeni olabilir adam akıllı neden arıyosun?
Zevk meselesi...
Özellikle de belirttim ikisini birden bağlayıp normal yanar hale getireceğimi ama insan anlamak istemeyince anlamıyor işte...
Bende biliyorum insan gözünü aldığını adı üstünde sis farı...
Ön sisler kadar rahatsız edici bişey olmasada amaç görünürlüğü artırmaktır sislerde tabikide göz alacak...
Heralde arkadakinin rahatsız olacağını biliyoruz ki normal park ampulu tarzı bişeyle değiştireceğimizi belirttik...
şurda bilmişlik taslayıp konuşmanın ne alemi var...

İtina ile gerginlik alınır. (Genel yazıyorum, üzerine alınan özele gelsin) :cool:

yeyin birbirinizi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri