geri vites lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mcburney1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mcburney1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm aracım 2011 astra j  geri vitese aldığım zaman sağdaki geri vites lambası yanıyor soldaki yanmıyor arka lambaları söktüm ampuller sağlam soketleri değiştirdim ne yaptıysam geri vites lambalası sağ tarafta yanıyor solda yanmıyor  astralarda tek geri vites lambasımı var yoksa çiftmi geri  vites kamerası için tekemi düşürdüler yoksa çünkü yeri mevcut yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Ynt: geri vites lambası

Bizim astralarda geri lambası tek zaten problem olsa arıza uyarısı verir araç

Diğer taraf arka sis lambası olarak kullanılır :)

Mcburney link' Alıntı:
slm aracım 2011 astra j  geri vitese aldığım zaman sağdaki geri vites lambası yanıyor soldaki yanmıyor arka lambaları söktüm ampuller sağlam soketleri değiştirdim ne yaptıysam geri vites lambalası sağ tarafta yanıyor solda yanmıyor  astralarda tek geri vites lambasımı var yoksa çiftmi geri  vites kamerası için tekemi düşürdüler yoksa çünkü yeri mevcut yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Araçlarımızda tek geri vites lambası var. Sol taraftaki sis lambası.
Telaşlanacak birşey yok :)

mmtcopur link' Alıntı:
Bizim astralarda geri lambası tek zaten problem olsa arıza uyarısı verir araç
Ouvv arkadaş dağıtmış zaten arabayı farları falan sökmüş  ;) Bu arada cidden arka stoplar ön farlar yanmazsa arıza uyarısı veriyor mu bunu bilmiyordum 032questn

UnStabLe link' Alıntı:
Ouvv arkadaş dağıtmış zaten arabayı farları falan sökmüş  ;) Bu arada cidden arka stoplar ön farlar yanmazsa arıza uyarısı veriyor mu bunu bilmiyordum 032questn

Farlar, plakalık ve stoplarda direk uyarır ama geri lambasını bilmiyordum, sinyalde sorun varsa hızlı çakar

kenangokhan link' Alıntı:
Farlar, plakalık ve stoplarda direk uyarır ama geri lambasını bilmiyordum, sinyalde sorun varda hızlı çakar
vay bebenim sıpa ya bak sevdim bunu  :D

O geri lambasını ve sis lambasını bir şekilde çiftleyeceğim ben, aklıma koydum. Artık çift ledli ampul mü olur, bir bedende iki kalp mi olur bilemiyorum ama bir şekilde olacak. (:

Sis lambasının üstüne gri bir tane bant çek abi şeffaf gri olsun sonra geri vitese takınca bas arka sise :D

Geri