Arkadaşlar Merhaba forumu takip ediyordum ama kendimi tanıtmamıştım. İsmim Ergün . Giresunda otruyorum yaş 28.
Uzun zamandır beklediğim 1.6 cdti 136 hp cosmo + still paket beyaz aracımı dün akşam itibariyle teslim aldım. Öncelikle araca alıştım diyebiliirim. Aracın focus 2 1.6 benzinli motoruna göre çok seri bir motoru var. Gaz pedalına dokunmam yeterli
Bu beni çok mutlu ediyor. vites geçişleri biraz sert gibi ama alışırım herhalde yakıt tüketimi için şimdilik çok erken ileri zamanlarda kontrol edicem. Serviste ek garanti yaptırdım özellikle sordum . + garantiyi opel mi yapıyor ve 2 yıl için geçerli olan garanti + garanti içinde geçerli mi dedim. Evet dedi. Rodaj süresi içinse bişey söylemediler ama ben dikkat etmeye çalışacağım. Mağlum motor gerçekten iyi ve sessiz. şu an için tek bir sorun gözüme çarptı depodan gelen ses
dün akşam arabayı fullemiştim. duruşlarda kalkışlarda depodan ses geliyor. Bunu bekliyorum forumda yazılıyordu . Bundan sonra yarım depo ile gezerim artık
ya da dalgakıran taktırsam mı diye düşünebilirim. şİmdilik bunlar duruma göre aracın fotolarını paylaşırım.