Gitti bertone geldi sportage

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M8402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M8402

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Evet arkadaşlar uzun süre çok severek kullandığım bertonemi sattıktan sonra astra 1.4 turbo cosmo as bakmak için gittiğim showroomdan birazda eşimin etkisiyle:) kia sportage alarak çıktık. Donanım olarak yok yok diyebilirim(4 koltuk ısıtma, geri vites kamerası, park asistanı, açılır cam tavan, anahtarsız giriş ve çalıştırma, start-stop vs. Bence tasarımı çok başarılı, zaten tercihimdeki en önemli sebeplerden biri oldu. İç mekan kalitesi olarak aynı paraya alabileceğiniz bir opel kadar olmasa da gayet başarılı.

75cbw.jpg

75cy1.jpg

Allah kaza bela vermesin, Hayırlı olsun yeni aracınız.

Hayırlı olsun valla çok beğendiğim araba fotoğraflarına bilee aşık oldum güzel denk gelmiş:) tiguanla

Hayırlı olsun. Kia son dönemlerde müthiş atılımlar gerçekleştiriyor. Eski araçlarını beğenmezdim ancak özellikle son iki yıldır çıkan araçlar gerçekten çok güzel.

hayirli olsun güle güle kullan vallahi benim gözüme tiguan dan daha güzel geldi iyi etmissin.

Sanırım Opal dan aldınız.Astra dan Sportage e anca orda geçilir :) Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.Bir ara kampanyası vardı 57.000 tl ye kadar veriyorlardı benzinlisini.O parayı hakeden bir araç.

hayırlı olsun. bunada bmw panjur takılıyormu. :D bu arada kia sitesinde aracı inceliyorum. herşey süper tek sorun 1,6 benzinli yakıt nasıl. ölçüm yaptınızmı kaç krş lara geliyor km de?

Geri